גלי חום לאורך שעות עם הקאות ורעד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום לאורך שעות עם הקאות ורעד
    אורנה
    28/11/2013

לפני ארבע שנים עברתי כריתה מלאה של רחם ושחלות כתוצאה מאדנוקרצינומה בצוואר הרחם. אחרי הניתוח סבלתי מגלי חום מטורפים והתקפי פאניקה. טופלתי בלוסטרל 50 לחרדות ונאמר לי לא לקחת הורמונים.
    לפני חצי שנה הפסקתי ברוב טיפשותי את הלוסטרל,עכשיו חזרו לי גלי חום שנמשכים מחמש בבקר עד שמונה מלווים בבחילות וכאבימראש ורעד בגוף,אני מקיאה מכל דבר כמו בהריון ,ירדתי בשהוע חמישה קילו. חזרתי ללוסטרל ובמקביל לוקחת וולריין ,אבל גלי החום והבחילות לא עוברים. האם זה הגיוני שהכל חזר כמו אחרי הניתוח? התחלתי לקחת גם תוסף טבעי להקלה בתסמיני גיל המעבר אבל זה לא עוזר. אני מיואשת יש לכם עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלי חום

אורנה
    28/11/2013

שכחתי לציין אני בת 53 והמחזור פסק לי בגיל 42

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום לאורך שעות עם הקאות ורעד - תגובה

ד``ר איתן פאר
    02/12/2013

לוסטראל שייך לקבוצת תרופות גדולה מאד המעכבים את הספיגה הלא מבוקרת של סרוטונין במוח והגורמת הן לגלי חום והן לשינויים קשים במצבי הרוח כולל חרדות דכאונות ועצבנות יתרה.
    לוקח לתרופה מספר שבועות עד שממש תשפיע.
    במידה ועברו 6 שבועות ולא הרגשת כל שיפור תבקשי לעבור לתרופה אחרת מאותה קבוצה, כגון ויאפקס או סרוקסאט, שיכולים לעתים להיות יותר אפקטיביים במצבך.
    ולהבא, אל תפסיקי תרופות על געת עצמך אלא תחת פיקוח ויעוץ רפואי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו