בדיקות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות הורמונליות
    נעמה
    01/04/2008

אני אישה בת 44 שנה + 2 ילדים .לפני כ שבועיים הבחנתי בשינוי שאני עוברת הסימניים היו: יובש בפה , מצב רוח ירוד , דפיקות לב מואצות ותחושת חרדה. פניתי לרופא הנשים ובהמלצתו עשיתי בדיקות הורמונליות ואלו הן התוצאות.
    TSH 1.67
    Estradiol 245.0 pmol/l
    LH 31.7
    FSH 56.9

השאלה שלי האם אני בתקופת המעבר? כמו כן , המחזור שלי בשנה וחצי האחרונות לא סדיר.

אשמח לקבל חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות הורמונליות

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ד''ר חגית כהנא
    02/04/2008

אם עשית את הבדיקות בין היום השלישי לחמישי למחזור יש סיכוי שאינת מביצת ואת על פתחו של גיל המעבר.
    יובש בפה אינו סימן מובהק לגיל המעבר ושווה לבצע בדיקות נוספות אצל רופא המשפחה.
    איננו מטפלים בבדיקות אלא באדם ובתסמינים שהוא מציג לכן:
    גשי לרופא משפחה שיעשה לך בדיקות כלליות ואם התופעות הפיזיות נמשכות בהחלט ניתן לשקול טיפול לגיל המעבר חליפי או הורמונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

נעמה
    03/04/2008

הבדיקות הכלליות שעשיתי בהמלצת רופא המשפחהתקינות לגמרי .
    לכן אני מבקשת את חוות דעתך לגבי הבדיקות ההורמונליות אם אכן אני בפתחו של גיל המעבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל מעבר

ד''ר חגית כהנא
    07/04/2008

כפי שכתבתי קודם את בפתחו של גיל המעבר יש לשקול עם רופא/ת נשים המשך טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו