הורמונים בגיל 46?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים בגיל 46?
    רוית
    14/12/2013

נשואה, אמא ל-3 .. האחרונה פעוטה בת 4, קריירה תובענית, עברה חצי שנה מאז המחזור האחרון שלי. סובלת בעיקר ממצב רוח ירוד, ירידה חדה בחשק המיני, ותחושה שעברתי לשלב הבא של חיי.. מוקדם מדי.
    . סובלת מזה מספר שנים מהפרעות בשינה . מטופלת ב-50 מ"ג טרזודיל (שפתר את הבעייה לגמרי).

מתלבטת לגבי טיפול הורמונלי חילופי. האם HRT ישפר את מצב רוחי ואת בעיית הליבידו? אימי נטלה HRT במשך שנים רבות, מגיל צעיר יחסית (גרנו בארה"ב בזמנו.שם HRT היה טיפול שיגרתי ) וממליצה לי להתחיל עכשיו. ההתלבטות שלי נובעת מכמה סיבות:

בעבר קיבלתי evoral כשעוד היה לי מחזור, אך לא סדיר.. בניסיון לפתור את בעיית הפרעות השינה. סבלתי מאגירת מים, חזה נפוח וכואב.. ובעיית השינה לא נפטרה.
    כמו כן, יש במשפחתי מספר רב של נשים שחלו בסרטן השד. שתי דודותי נפטרו מן המחלה אך אני לא נשאית של הגן וגם אימי בריאה.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים בגיל 46?

הוספת תגובה

• הורמונים בגיל 46? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/12/2013

חסרות לי בדיקות של פרופיל הורמונלי שלך
    יש בהחלט מקום לחשוב שטיפול הורמונלי מאד יועיל לך
    אבל המיגוון גדול ולכן הפרופיל ההורמונלי יוכל לכוון לגבי סוג הטיפול
    וחוץ מזה, בד'כ אמא תמיד צודקת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו