גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    נועה
    23/12/2013

אני בת 53 נשואה פלוס חמישה ילדים וסבתא לנכדים,ועכשיו לסבל שלי עשיתי בדיקת דם לגיל המעבר fsh 7.4 הרופא אמר לי שאינני עדיין בגיל המעבר, אני מקבלת מחזור כל שלושה שבועות במשך שישה ימים דימום כבד מאוד שאין לי שליטה עליו עם חולשת שרירים, אני עם התקן, מה אפשר לעשות כדאי להפחית את הדימום הלא נורמלי, המחזור פשוט משנה לי סדריי חיים אני ממש מיואשת אנא ייעצו לי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    23/12/2013

ראשית הוציאי את ההתקן ומיד.
    ןאם כבר התקן אז בגיל שלך רק מירנה- המכילה פרוגסטרון להפרשה מקומית בחלל הרחם ואמורה להפחית ואפילו לבטל דימ ומים.
    ואכן, את עדין לא בגיל המעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

נועה
    11/02/2015

הייתי אצל רופא נשים, ומסתבר שיש לי התקן מסוג מירנה המיועד לגיל המעבר, עשיתי אולטרסאונד וגינלי הכל תקין ב'ה , הרופא אמר שאין מה לעשות והמחזור ייפסק לבד בע'ה , הוא אמר שמה שאני סובלת זה מהגיל ולא מההתקן מה דעת הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    11/02/2015

לא מסכים כלל עם האימרה שאת סובלת מהגיל. הגיל לא גורם לדימומים הללו שאת מתארת. התקן שלא מונח תקין או מירנה שםג תוקפה היא הגורם.
    תחליפי את המירנה או תנסי לשפר את רירית הרחם, המקור לדימום, ע'י תוסף הורמונלי לחודש אחד ( נקרא נובופם ) ובמידה וזה לא יעזור אזי פשוט להחליף את המירנה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

נועה
    12/02/2015

הסברתי לך שיש לי התקן מירנה, ומכיון שעדיין יש לי מחזור ואני מקווה שבע'ה הוא יפסיק בקרוב, הרופא המליץ לא להוציא מה דעתך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/02/2015

וכפי שעניתי לך לא מקובל שתחת מירנה יהיו כאלו דימומים ולכן המלצתי מה שהמלצתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו