גיל מעבר והורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר והורמונים
    נינה
    25/12/2013

3 שנים לא קיבלתי מחזור, לפני שבועים לאחר טיפול באנטיביוטיקה קיבלתי מחזור 4 ימים,
    מאובחנת מנופואזה מוקדמת מגיל 36 כיום גיל 44. לא לקחתי הורמונים. לא סובלת מסתסמינים של גיל המעבר.
    מתלבטת האם להתחיל לקחת הורמונים? ואם כן האם אביאנה מתאימה או הורמון אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר והורמונים

הוספת תגובה

• גיל מעבר והורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    26/12/2013

ושוב אותו אספקט של גישה רפואית כפולה. הראשונה- טיפול בסימפטומים. שלך אין. ולכן לפי גישה זו אין מקוםפ להציע לך טיפול הורמונלי.
    הגישה השניה גורסת ראיה לטווח ארוך של מניעת תחלואה כדרך שתמיד עדיפה על הגישה שלחכות עד שתהיה בעיה ורק אז לטפל בה.
    מבחינת גישה זו קיימת המלצה ברורה להיות תחת טיפול הורמונלי לפחות עד גיל 60 בכדי להפחית משמעותית בעיות לב, אירועים מוחיים, אוסטאופורוזיס, אלצהיימר ואפילו מחלות סרטניות שונות, ועדין לא הזכרתי יובש נרתיקי, ירידה בחשק מיני, בעיות שליטה על השתן ועוד ועוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, ברשותך...

נינה
    26/12/2013

תודה על תשובתך... האם כדי לשמור על הגוף לטווח הרחוק אכן הורמון אביאנה הכי מתאים לי. רופא נשים שביקרתי אצלו שאל מספר שאלות קצרות וקבע כי זה ההורמון המתאים לי. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, ברשותך... - תגובה

ד``ר איתן פאר
    26/12/2013

בלי בדיקות, תשובות לשאלות ובדיקה אישית; אני ממש לא יכול לקבוע איזה סוג של טיפול הולם לך.
    אני מנסה מאד להתאים טיפול אישי לכל אחת בהתאם להרבה פרמטרים ובדיקות מעבדה , תלונות, סיפור משפחתי, עבר גניקולוגי ומיילדותי ועוד.
    בגישתי- יש להתאים את הטיפול ספציפית לכל אחת ולא את כולן לאותו טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ע"י אביאנה

מנשה נורית
    31/12/2013

שלום רב אני בת 50 וסובלת מתופעות של הזעות ליליות הפרעות שינה שינוי במצבי רוח וכ"ו אני מקבלת ווסת כל חודש רופא נשים המליץ לי טיפול ע"י אביאנה ברצף כך שלא יהיה מחזור מה דעתך אודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ע"י אביאנה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    02/01/2014

לחלוטין לא נכון ולא הגיוני ולא מקובל.
    בקיצור לא ולא.
    במידה ויש לך עדין מחזורים ותתחיל עם אוואינה ברצף תתחילי לדמם ממושכות עם הרבה תופעות לוארי נוספות
    צריך לדעת לבצע סינכרוניזציה נכונה עם ההורמונים שלך
    לצורך זה יש תכשיר הנקרא נובופם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו