גיל המעבר מוקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר מוקדם
    איילה
    19/02/2014

אני בת 43 עשיתי בדיקת הורמונים שיצאה תקינה .בלוטת התריס והולטר לב תקין .כול חודש יומיים לפני שאני מקבלת מחזור יש לי דופק מהיר חולשה רעידות בגוף האם זה קשור לגיל המעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר מוקדם

הוספת תגובה

• גיל המעבר מוקדם - תגובה

ד``ר איתן פאר
    20/02/2014

ממש לא. כל עוד יש לך מחזור את לא בגל המעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתייעצי עם הרופא על התופעות.. אבל..

רחל
    20/02/2014

יכול להיות שהתזונה שלך לקויה או שהימים שלך עמוסים ולחוצים וההשפעה של זה באה לידי ביטוי במיוחד בתקופת המחזור...אני אישית עדיין לא הגעתי לגיל המעבר אבל התחלתי לקחת תוסף תזונה בשם מולטי פימייל שהוא מאזן את המערכת ההורמנלית הנשית ועוזר במערכת בריאות הלב וכלי הדם... האמת שעצם זה שהתחלתי לקחת את זה עושה אותי יותר רגועה ולא בלחץ מכל שינוי גופני שעובר עליי...
    תרגישי טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתייעצי עם הרופא על התופעות.. אבל.. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    21/02/2014

לא כל מה שנאמר בתכשירים הנמכרים ללא מירשם אכן מוכח כנכון- נהפוך הוא.
    אם תתחילי להאמין לכל דבר כזה הרי שתאספי את מיכלול התכשירים הנמכרים בבתי טבע למינהם ותראי שמעולם לא תחלי, מעולם לא תסבלי מכולם, מעולם לא תקבלי התקף לב, מעולם לא תחלי באלצהיימר, מעולם לא יברח לך סידן ומעולם לא תסבלי לא מלחץ נפשי ובודאי לא מירידה בחשק מיני או תפקוד מיני.
    בקיצור אשרי המאמין שיחיה לנצח כצעיר ומעולם לא יזדקן - כפי שניתו להסיק מכל הכתוב באותם תכשירים לא רפואיים.
    נ.ב- הדבר כבר נבדק בארה'ב בכתבה גדולה שפורסמה בוושינגטון פוסט, ובעקבותיה הורדו מעל 300 תכשירים "טבעיים" המבטיחים פחות או יותר חיי נצח מאושרים, מהמדפים.
    הבעיה היא שחלקם מצאו דרכם לארץ ותמיד יש את הפתאים הנלכדים באותו רשת כזבים ואפילו מאמינים בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו