גיל המעבר בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר בגיל צעיר
    יון לי
    11/03/2014

שלום רב
    בת 41.5 המחזור חוזר והולך הייתה תקופה שלא הופיע במהלך כמעט שנה ואז חזר לפני חודשים ושוב נעלם. יש לי fsh גבוה מאוד יש לי שני ילדים שנולדו תודה לעל לפני כמה שנים למרות ההורמון הגבוה כרגע יש לי תחושות לא טובות כגון : יובש בנרתיק גם בקיום יחסי מין וגם במהלך היום ,נרדמת בקלות ומתעוררת לאחר שעתים שלוש , מצבי רוח , מאוד מפחדת לקחת הורמנים חשבתי על תחליפים דיקור וכדומה אך לא ממש עוזר לי אני בלחץ כי אני מרגישה צעירה ולא רוצה כבר מגיל כזה לקחת הורמונים .
    בנוסף אנחנו שוקלים על תרומת ביצית אז האם כדאי בכלל להתחיל טיפול כזה או להמתין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר בגיל צעיר

הוספת תגובה

• בנוסף גם קרחות קטנות בראש

יון לי
    11/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר בגיל צעיר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/03/2014

תקחי מיידית תרופה הניכרת נובופם , או לחילופין פרוגילוטון וזאת בכדי לשמר רירית רחם במידה ואת מעונינת בתרומת ביצית והריון נוסף וכן למנוע את מיכלול התופעות שהזכרת
    וכל זאת בתנאי שאת לא מעשנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקתי לעשן לפני שלושה וחצי חודשים

יון לי
    12/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקתי לעשן לפני שלושה וחצי חודשים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו