מחזור חודשי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי.
    בתיה
    16/03/2014

שלום רב,
    לפני כחודש פניתי אליך כאשר הייתה לי בעיה עם המחזור החודשי שהיה מספר ימים ולאחר מכן במשך שבוע טיפות על התחתון כולל נייר לא נקי בעת עשיית הפיפי.
    כתבת לי שאתה לא רואה שום בעייה לגבי מה שתיארתי בגלל שאני בת 47 וארבעה חודשים, נכון לחודש זה מרץ הייתי אמורה לקבל את המחזור בתאריך 6 למרץ והיום אנחנו עשרה ימים אחרי ולא קיבלתי.
    האם המחזור הסתיים ? האם אני יכולה עוד לקבל?
    האם אני צריכה לעשות אילו שהם בדיקות במידה והוא הסתיים.
    אני רוצה לציין שבשלב זה אין לי שום תופעות של גיל המעבר כפי שנשים מתארות כאן באתר.
    לתשובתך אודה מראש.
    חג פורים שמח.
    בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי.

הוספת תגובה

• מחזור חודשי. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/03/2014

קרוב לודאי שאצ מתחילה את הפרימנופאוזה- טרום גיל המעבר המתאפיין באי סדירות ניכרת של המחזורים
    בדיקה דם לפרופיל הורמונלי ומעקב אולטראסונוגרפי אחרי שחלות ועובי רירית הרחם מתבקשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך.

בתיה
    17/03/2014

תודה רבה על תשובתך, ברשותך אני רוצה לשאול לצורך מה אני אמורה לבצע את הבדיקות הנ"ל? האם יכול להיות שיש לי בעיה מסויימת ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    19/03/2014

עם כן או לא קיימת בעיה ( שלא נראית לי לפי התיאור שלך) יקבע הרופא המטפל שלך האמור לדעת מתי ואיך לבצע את הבדיקות שהמלצתי , המעקב אחריהם והטיפול הנאות בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו