תופעות חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות חרדה
    רויטל
    03/04/2014

הנני בת 52 עד לפני חודשיים טופלתי כשנתיים בכדורים לל"ד כעת הפסיק לי הרופא לפני 3 שבועות אחרי בדיקת הולטר. שבוע לאחר התחלתי להרגיש ממש לא טוב ומקשרת זו לגיל המעבר..גלי חום , בחילות דופק מואץ ול"ד עולה..(אין לי בעייה לבבית) רופא נשים הציע לי לקחת אסורופם 2 מ"ג פוחדת לקחת הורמונים...ולא יודעת אם התקפי הדופק המהיר ועלייה בל"ד קשורים לגיל המעבר...איכות חיי נפגעה מאד..יש לי תחושה של אי שקט והרגשה רעה. אין סכנה בלקיחת הורמונים מהסוג הזה? אשמח להתייחסותך.אגב הרופא המטפל נתן לי דרלין 10 למקרה שיעלה ל"ד מה לעשותתתתתתתת????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות חרדה

הוספת תגובה

• תופעות חרדה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    06/04/2014

אכן את מתארת תסימנים של חסר הורמונים ואזי הטיפול ההורמונלי ממש יעזור לך.
    אבל האם עברת ניתוח כריתת רחם? שכן רק אסטרוגנים אסור לתת למי שיש לה רחם והיא חייבת לקבל גם פרוגסטרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות חרדה

מירה
    06/04/2014

לא עברתי ניתוח כריתת רחם. יש לי טבעת מירנה כבר כמה שנים ועכשו ההורמונים שנתנו לי נקראים אסטופרם..כ(כמו שכתבתי לך) אז זה יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות חרדה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    20/04/2014

קרוב לודאי שכן במינון של 2 מג'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו