בת 51 ויפאקס והורמונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 51 ויפאקס והורמונים?
    מאיה
    05/04/2014

ד"ר פאר שלום רב,
    אני בת 51, 3 חודשים ללא מחזור. עקב דיכאון לוקחת ויפאקס 150 מ"ג XR, מס' חודשים. בהתחלה עזר, כעת, פחות. לאחרונה, אני סובלת מהזעות לילה, ירידה במצב רוח, נדודי שינה ולמעט עבודה(תפקיד ניהולי) מהבקר עד הערב (וורקוהולית). אינני מסוגלת או/רוצה לצאת. אני מתחילה להבין שאני או בגיל מעבר או טרום,. לצערי, אני מעשנת. רציתי לברר, בבקשה, האם אני יכולה להשתמש במדבקות/ או הורמונים, כמובן, לאחר התייעצות עם מומחה לגיל מעבר. כי נראה לי שאם הויפאקס כבר לא כל כך עוזר למצב רוח, זה כבר קשור יותר לחוסר בהורמונים, שיתכן וביחד עם ויפאקס, הרגשתי תשתפר וכן השינה.
    יש לציין שכל חיי סבלתי מכאבי מחזור קשים ומ- PMS קשה. לסבתי היה סרטן השד.
    חבל לי לבזבז את חיי רק בעבודה , פשוט אינני מסוגלת לצאת , כאמור, ורק רוצה לנוח, לאחר העבודה. לגופו של עניין, מה דעתך? והאם ניתן לשלב בין ויפאקס, הורמונים וצ'מפיקס להפסקת עישון?
    מודה לך מאד,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 51 ויפאקס והורמונים?

הוספת תגובה

• בת 51 ויפאקס והורמונים? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    06/04/2014

השילוב בין הורמונים וויאפקס נחשב כשילוב מאד מוצלח.
    העישון - מונע את האפשרות הזו.
    תפסיקי עישון מיידית ואז נעזור בכיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מאיה
    06/04/2014

תודה רבה על התשובה בעניינית ומהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו