מחזור כבד ומתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור כבד ומתמשך
    סיגל
    23/04/2014

הנני בת 49 + סובלת כבר שנה וחצי ממחזורים בלתי סדירים, הוא יכול להופיע לעתים לאחר שלושים יום ולעיתים לאחר 45 יום וכשהוא מגיע הוא מלווה בכרישי דם. כמובן שאני במעקב אצל רופא נשים , בכל פעם אני נוטל ת כדור להפז\סקת דימום במשך 5 ימים פעמיים ביום, המחזור מתמעט אך לאחר הפסקת הכדור הוא שוב מתחדש בעוצמה גדולה יותר ונמשך בין שבועיים לשלושה באותה דרגה. ביצעתי בדיקת צואר רחן לפני חודש, עדיין אין תוצאה ,בקרוב יש לי גם אולטרסאונד. הרופאה נתנה לי גם כדור בשם דופנסטון שאני לוקחת מזה יומיים אך המחזור לא מפסיק אלא להיפך מתגבר. מה פשר הענין ומה עלי לעשות? עליי לציין שהדבר גורם לי לאנמיה נוראית 7 המוגלובין, חולשה ועייפות, אני מקבלת זריקות ברזל אך ההמוגלובין לא עולה בשל דימום מסיבי. אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור כבד ומתמשך

הוספת תגובה

• מחזור כבד ומתמשך - תגובה

ד``ר איתן פאר
    23/04/2014

את מתארת דימום אופייני לחסר סדירות הורמונלית
    זו בדיוק ההתוויה להתקן תוך רחמי מסוג מירנה.....ולא להוציאו לפני תום 5 שנים.!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו