מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי משימוש באביאנהיאנה16/05/2014
שלום
אני נוטלת מזה 4 שבועות אביאנה עם שיפור משמעותי באיכות החיים : אין גלי חום כלל, ושינה יותר רצופה אם כי עדין מתעוררת מוקדם .
אולם לצערי זה לא חף מתופעות אחרות ולא פחות קשות
גודש בבטן ,מלווים בכאבים כולל בטן עליונה , נפיחות בבטן , פנים נפוחות או מתוחות מעט קשה לי לקבוע, צרבת ,ותחושה של התרחבות. בעיקר כאבי בטן מאוד מציקים.
בנוסף הגרוע מכל כאבי בטן יוצרים תחושת לחץ ויש צורך מוגבר במתן שתן.
האים עלי להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי משימוש באביאנה - תגובה
ד``ר איתן פאר19/05/2014אל תפסיקי. בסבירות מאד גבוהה התופעות יחלפו תוך חודשיים שלושה. לבעיות השתן תוסיפי טיפול ואגיפם נרתיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות אביאנה
יאנה29/05/2014דר שוב שלום
אמרתי לי להמתין עד3 חוד' כך גם הרופא נשים שלי דר זלוטניק מב"ש מוסר.
לצערי הנפיחות בפנים ברמה של שינוי מראה שמציק לי מאוד.ולא נראה לי כי אוכל להמתין ,
האים הנפיחות תרד האים זה יתאזן או שמה ישאר מעט מזה .
אני פשוט לא רגילה למראה כזה ואי נוחות של (אדם שמן)
יחד עם זאת גם תגובות החברה.
לדעתך כל זה יעלם ואחזור להיות אני?
תודה
יאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות אביאנה - תגובה
ד``ר איתן פאר01/06/2014במידה והמצב קיצוני עד כדי כך תחליפ לאנג'ליק המונע בצקות ואגירת נוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אביאנה לגמרי
יאנה11/07/2014דר שלום
בהמשך להתכתבויותיי הרבות החלטתי להפסיק לגמרי את ההורמונים- אביאנה מאחר ומראה הפנים היה מפחיד.
מזה כחודשיים בערך אני בלי חל שיפור בנפיחות אם כי לא לגמרי
האים כלל הנפיחות תרד לגמרי ?אחרי כמה זמן ? שכן לקחתי אביאנה רק חודש בלבד-30 כד'
למה לצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אביאנה לגמרי - תגובה
ד``ר איתן פאר12/07/2014היות ולא ראיתי במה מדובר קשב לי לתת תשובה מושכלת. כדאי לפנות לרופא מומחה לאלרגיה לברר את התופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?