מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוורל 50אילת03/07/2014
שלום רב,
אני בת 46 ועברתי כריתת רחם מלאה, עקב דימומים קשים.
התחלתי להשתמש עם אוורל 25. נודע לי שיותר לא מייצרים אוורל 25 ועליי לקחת אוורל 50.
המינון של אוורל 25 עזר לי לגלי חום ונדודי שינה (מדוע עלי להגדיל מינון בגלל שלא מייצרים יותר כך טוענים מקופת החולים?!)
האם יש לך פתרון אחר?
רופא בקופת חולים המליץ לי לחצות את המדבקה האם אפשרי הדבר והאם לידיעתך עשו זאת בעבר? או להחליף פעם בשבוע.
תודה
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורל 50 - תגובה
ד``ר איתן פאר03/07/2014הרופא בקופה לחלוטין צודק.
ניתן ושכיח לחצות את המדבקה ולהשתמש כל חצי שבוע בחצי אחר של המדבקה.
זהירות לא לגעת עם האצבע בצד של "הדבק"- היות וזה למעשה ההורמון שצריך להספג ונגיעה באזור תמנע הדבקה תקינה של המדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה עוד מקומות ניתן להדביק האוורל
אילת03/07/2014שלום ותודה על התשובה המהירה.
שאלתי איכן אפשר להדביק את המדבקה.
תודה
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה עוד מקומות ניתן להדביק האוורל - תגובה
ד``ר איתן פאר12/07/2014בכל אזור בגוף מתחת לאזור הטבור, בו אין כפלים, לא יושבים עליו ואין בו שיעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתמשת באוורל 25 27 שנים
יערה13/09/2014בת 75 ומשתמשת באוורל 25 כ-27 שנים. עוקבת אחר הפירסומים בעד ונגד ומודעת לסכנות. נהניתי מהיתרונות והעדפתי להמשיך ליטול את התרופה. לפני כשנתיים נסיתי להפסיק אך התופעות של בעיות שינה חזרו.
כעת, לאחר שהתרופה אינה משווקת יותר במינון זה פניתי לגניקולוגית שתרשום לי תרופה
זהה במינון אך היא סרבה בכלל להמשיך לאשר לי שימוש בתרופה בגלל השימוש הממושך והציע לי תחליף - טיפול וולריין.
בנוסף, אני חולה אונקולוגית סרטן ריאה והתחלתי השבוע טיפול ביולוגי (אפטיניב). הרופאה טענה שבמקרה זה אסור לי בכלל ליטול את התרופה.
אני חוששת מפני התופעות עקב הפסקת התרופה. כיצד עלי לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתמשת באוורל 25 27 שנים - תגובה
ד``ר איתן פאר18/09/2014ניתן לחצות אוורל 50 לשתיים ולהמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?