אוורל 50

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוורל 50
    אילת
    03/07/2014

שלום רב,

אני בת 46 ועברתי כריתת רחם מלאה, עקב דימומים קשים.
    התחלתי להשתמש עם אוורל 25. נודע לי שיותר לא מייצרים אוורל 25 ועליי לקחת אוורל 50.
    המינון של אוורל 25 עזר לי לגלי חום ונדודי שינה (מדוע עלי להגדיל מינון בגלל שלא מייצרים יותר כך טוענים מקופת החולים?!)

האם יש לך פתרון אחר?

רופא בקופת חולים המליץ לי לחצות את המדבקה האם אפשרי הדבר והאם לידיעתך עשו זאת בעבר? או להחליף פעם בשבוע.

תודה
    אילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוורל 50

הוספת תגובה

• אוורל 50 - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/07/2014

הרופא בקופה לחלוטין צודק.
    ניתן ושכיח לחצות את המדבקה ולהשתמש כל חצי שבוע בחצי אחר של המדבקה.
    זהירות לא לגעת עם האצבע בצד של "הדבק"- היות וזה למעשה ההורמון שצריך להספג ונגיעה באזור תמנע הדבקה תקינה של המדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה עוד מקומות ניתן להדביק האוורל

אילת
    03/07/2014

שלום ותודה על התשובה המהירה.

שאלתי איכן אפשר להדביק את המדבקה.

תודה
    אילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה עוד מקומות ניתן להדביק האוורל - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/07/2014

בכל אזור בגוף מתחת לאזור הטבור, בו אין כפלים, לא יושבים עליו ואין בו שיעור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתמשת באוורל 25 27 שנים

יערה
    13/09/2014

בת 75 ומשתמשת באוורל 25 כ-27 שנים. עוקבת אחר הפירסומים בעד ונגד ומודעת לסכנות. נהניתי מהיתרונות והעדפתי להמשיך ליטול את התרופה. לפני כשנתיים נסיתי להפסיק אך התופעות של בעיות שינה חזרו.
    כעת, לאחר שהתרופה אינה משווקת יותר במינון זה פניתי לגניקולוגית שתרשום לי תרופה
    זהה במינון אך היא סרבה בכלל להמשיך לאשר לי שימוש בתרופה בגלל השימוש הממושך והציע לי תחליף - טיפול וולריין.
    בנוסף, אני חולה אונקולוגית סרטן ריאה והתחלתי השבוע טיפול ביולוגי (אפטיניב). הרופאה טענה שבמקרה זה אסור לי בכלל ליטול את התרופה.
    אני חוששת מפני התופעות עקב הפסקת התרופה. כיצד עלי לנהוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתמשת באוורל 25 27 שנים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/09/2014

ניתן לחצות אוורל 50 לשתיים ולהמשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו