פלומה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלומה בפנים
    קורל
    06/07/2014

אני בת 21 ורציתי להתייעץ איתך על משהו שעובר עליי ,לפני כחצי שנה התחילה לצמוח לי פלומה על אזור הפנים לחיים סנטר שפם לסת .עשו לי בדיקות הורמונליות ומצאו שprogesterone מתחת לנורמא2.3
    שה dhea sulphate גבוהה עם 11.9
    שcalcium גבוהה עם 10.62
    עברתי בדיקות כגון ct , בדיקת שחלות הכל יצא תקין .הבעיה היא בהורמונים הנשים לפי מה שהבנתי דרך האינטרנט .הלכתי למכוני הסרת שיער ואמרו לי שבגלל שזו פלומה זה בעייתי .בטחון העצמי שלי בריצפה .קראתי שגלולות עוזרות ומעלות את בהורמון הנשי למצב תקין .. בבקשה אשמח אם תעזור לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלומה בפנים

הוספת תגובה

• פלומה בפנים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/07/2014

התופעה מאד שכיחה ולא שווה לאבד בטחון עצמי עקב כך.
    יש מכלול בדיקות הורמונליות הקשורות בבלוטת יתרת הכליה ( האדרנל) והשחלות- שני המקורות להורמונים זכריים.
    ולאחר ברור ( שאגה כלל לא כולל CT עקב כמות ההקרנה הגדול שבבדיקה זו) מטפלים עם גלולות ו/או תוספת של תרופה הניראת אנדרוקור 10 מג'ר לגלולות. בקיצור פתרון פשוט ויעיל אבל רצוי לברר היטב את הסיבה בבדיקות דם מאד פשוטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו