אסטרוגן ואלסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרוגן ואלסטיות
    ברטה
    14/07/2014

בת חמישים ושתיים.
    מזה כשנתיים בהפסקת מחזור
    אחרי סבל מתמשך של כאבי פרקים הסכמתי להתחיל בטיפול הורמונלי
    כבר שלושה חודשים בטיפול ומלבד שיפור ניכר בכאבי הפרקים אני מגלה בשמחה שגם הגמישות חזרה לגוף
    שאלתי: האם נכון שהטיפול מועיל לייצור האלסטין שבזכותו הוקל לי? ושאלה שניה לא פחות חשובה, האם, אם כך, גם מראה העור שלי אמור להשתפר?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרוגן ואלסטיות

הוספת תגובה

• אסטרוגן ואלסטיות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/07/2014

כן וכן וכן ומה חבל שלא התחלת הרבה קודם ומה חבל ביטוי הפתיח שלך. לא היית צריכה סוף סוף להסכים אלא היית צריכה לדרוש כבר לפני שנתיים ולא היית נמצאית בהדרדרות של היום. פחד וחסר ידע אינם יועצים טובים ברפואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך דוקטור פאר. שאלה

ברטה
    15/07/2014

שיפור במפרקים יש תודה לאל.
    איך יתבטא השיפור בעור?
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך דוקטור פאר. שאלה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/07/2014

קשה לשער היות ומהירות השיפור ואיכות השיפור תלויה במבנה העור של כל אחת ואחת אבל מבטיח ששיפור אכן יהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו