מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון בגיל המעברדלית21/07/2014
אני כרגע נמצאת בגיל המעבר,כרגע אני גם לא עובדת,שאני קמה כל בוקר אני מרגישה שאין לי חשק לכלום,ואין לי בשביל מה לקום בבוקר,יש לי גם הזעות,אני יודעת שזה חלק מתסמיני גיל המעבר,מה עושים במצב כזה,חוץ מוויטמינים? אודה לך על התשובה וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר קטן
דלית21/07/2014בין היתר הדיכאון נובע גם מאז שהתחיל מבצע צוק איתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן - תגובה
ד``ר איתן פאר23/07/2014כולנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון בגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר23/07/2014לא ידוע לי , בכל שנותי הרבות כרופא , שטיפול בויטמינים כלשהם עוזר למצבי דכאון.
דכאון והעדר חיוניות בגיל המעבר נגרמים עקב חסר אסטרוגנים ולכן הטיפול חייב להיות או טיפול אסטרוגני או טיפול לוסת סרוטונין במוח - שיוצא מאיזון ברגע שאין אסטרוגנים.
מבין השנים העדיפות הברורה והמוכחת היא לאסטרגן. אבל אפשר לנסות גם ציפראלקס או ויאפקס(= אפקסור) במינון נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
דלית23/07/2014אבל יש לי שאלה שלא הבנתי,מה זה טיפול אסטרוגני,ובנוסף אני יודעת שכן יש ויטמינים שעוזרים לזה כמו אומגה 3 או b12 תגיד לי אתה?אולי אני טועה?תודה ויום טוב ושקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - תגובה
ד``ר איתן פאר23/07/2014אומגה וויטמין B עוזרים למזער דמנטיה וחיונויים לתפקוד מוחי תקין אבל לא בדיוק יעילים למצבי דכאון. אלא הטיפול שאמרתי.
לגבי איזה הורמון , סוג וכמה ובאיזה מינון עליך לפנות לרופא שתחות התמחותו היא תקופת גיל המעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דלית אני לא רופאה אבל
שרה23/07/2014אני יכולה לשתף אותך בחוויה האישית שלי.
כחלק מהתקופה שאנחנו קוראים לה גיל המעבר התחילו לי כל מיני סימפטומים שחלקם קשורים למקומות הצנועים,חלקם היו קשורים להזעה ולפעמים גם בשינוי מצבי רוח.
אני יכולה לומר שאני גם חיפשתי איזשהו טיפול תזונתי שעשוי לסייע ולבסוף אחרי שיטוטים באינטרנט והתייעצות עם רופא ונטורופטית הגעתי לפרומולה שנקראת פיטו פימייל.
על עצמי אני יכולה לומר שאני מרגישה את התמורה, אך כמובן שאנחנו שונות ולכן זה אינדיבידואלי. הייתי ממליצה לך לחפש עליה מידע באינטרנט אם זה כן הכיוון שלך.
בכל אופן- אני לא רופאה אבל אולי בכל מקווה שאולי אצליח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העצה שרה.
דלית23/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דלית אני לא רופאה אבל - תגובה
ד``ר איתן פאר26/07/2014פיטו פימל בנוי על בסיס סויה.
סויה יעיל ובטוח במידה ומשתמשים בו מגיל אפס, כמו במזרח.
התחלת השימוש בנגזרות סויה בגיל המעבר מגביר סיכון הן לסרטן שד והן לסרטן קיבה. עליכן לזכור שמחומרים "טבעיים" גם יוצרים את הרעלים המסוכנים ביוצר לאדם כגון ריצין ועוד אבל גם תרופות כגון דיגיטאליס לחולי לב. לא כל מה שטבעי נכון ולעתים הסכנה עולה עשרות מונים על התועלת. חוץ מזה , הרי שבאופן "טבעי" תוחלת החיים של הנשים עמדה על 44-46 שנים ובטבע אין כלל גיל מעבר או סימפטומים של גיל המעבר ורק בני אדם סובלים מגלי חום. הפתרון הטבעי לכן כלל לא נראה נכון בהיבט הנ'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוחלת החיים- בהמשך לתשובת הדוקטור
חניתה28/07/2014זה מעניין: תוחלת החיים של פעם... ומה היתה אז תוחלת החיים של הגברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוחלת החיים- בהמשך לתשובת הדוקטור - תגובה
ד``ר איתן פאר30/07/2014מאז ומתמיד, לאורך כל חיי האנושות גברים חיים במוצע שנתיים פחות מנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דלית23/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אותה בעיה
רבקה03/08/2014שלום לך גם אני חוויתי את הבעיה לפני 4 חודשים. סבלתי מדיכאון ומצבי רוח משתנים ונדודי שינה. חברתי הטובה המליצה לי על תוסף תזונה פמארל של טבע. בהתחלה לא השתנה דבר אבל לאחר כחודש וחצי התחלתי להרגיש שיפור משמעותי נדודי השינה חלפו להם וחיי השתפנו באופן ניכר . ממליצה מאןד . שרונה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אותה בעיה - תגובה
ד``ר איתן פאר04/08/2014הבסיס לפמארל הינו סויה.
לקיחת סויה אחרי גיל 50 עשויה להעלות סרטן שד וקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותה בעיה כמוך
כרמית11/09/2014קשה נורא לעבור את השלב הזה, נסי להעזר במשפחתך או בעזרה מקצועית כמו רופא או פסיכולוג על מנת לעבור את התחושות הקשות. חשוב שתזכרי שאלו הן רק תחושות שאין קשורות למציאות.. לפני שתפני לתרופות המכילות הורמונים (לי זה רק החמיר את הקיצוניות בין מצב למצב) אני ממליצה לך לנסות להתחיל עם תרופות טבעיות כמו פמארל, יוגה, ספורט...
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?