מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Evianaימית23/07/2014
שלום,
כשמונה חודשים ללא מחזור. לאחר כחודשיים ללא מחזור החלו גלי חום, בהמשך גלי החום שינו את אופן הופעתם, פחות חום ואודם בפנים ויותר חום מפושט בגוף - ברגליים. ואז גם החלה הזעה מוגברת מאוד !! בדר"כ איני מזיעה כמעט ואילו כשזה החל זה היה בלתי נסבל. הגוף חם והזיעה.......!
בשבועיים האחרונים החלו שוב הפרשות (מעט דומות לאלו שהיו לי לפני ביוץ), וכמו כן רגישות בפיטמות והעיקר נעלמו התופעות השונות....(חום הגוף, הזעה).
בביקור אצל רופא נשים, ביקשתי הורמונים, שכן הסבל עם הזיעה והחום - כשאלה מגיעים - הינו קשה מאוד. הרופא בדק אותי (רירית 4 מ"מ, שחלה ימנית 21 מ"מ, שחלה שמאלית 25 מ"מ) ) ורשם לי eviana. לשאלתי אם אין צורך בבדיקות נוספות אמר גם לעשות ממגורפיה ולגשת לבדיקת כירורג שד. ושוב לשאלתי לגבי תופעות לוואי אמר שיש השפעה על השד.
ואני שואלת:
1. האם אין צורך בבדיקות הורמונליות לפני מתן ההורמונים ?
2. האם אין צורך בבדיקות דם למיניהן - שומנים בדם וכדומה....?
3. כל-כך הרבה מדברים על הורמונים ועל הבעיתיות שבעניין ונראה לי שהרופא נתן לי
את הכדורים כלאחר-יד, מבלי להסביר לי יותר מדי ומבלי לבדוק יותר מדי.
אשמח לשמוע דעתך בעניין.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Eviana - תגובה
ד``ר איתן פאר26/07/2014ראשית ראי בבקשה תשובתי לדורית.
שנית- עצם העובדה שלפתע נעלמו הסימפטומים והופיעה רגישות בפטמות מעידה על כך שקרוב לוודאי שהשחלות שלך חזרו ליצר מעט הורמונים ועקב כך התופעות נעלמו ויתכן אפילו שתקבלי מחזור.
ולכן בסיטואציה שכזו דווקא כן הייתי הולך על בדיקות הורמונליות לפני תחילת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
ימית27/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)


.jpg)
