Eviana

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Eviana
    ימית
    23/07/2014

שלום,
    כשמונה חודשים ללא מחזור. לאחר כחודשיים ללא מחזור החלו גלי חום, בהמשך גלי החום שינו את אופן הופעתם, פחות חום ואודם בפנים ויותר חום מפושט בגוף - ברגליים. ואז גם החלה הזעה מוגברת מאוד !! בדר"כ איני מזיעה כמעט ואילו כשזה החל זה היה בלתי נסבל. הגוף חם והזיעה.......!
    בשבועיים האחרונים החלו שוב הפרשות (מעט דומות לאלו שהיו לי לפני ביוץ), וכמו כן רגישות בפיטמות והעיקר נעלמו התופעות השונות....(חום הגוף, הזעה).
    בביקור אצל רופא נשים, ביקשתי הורמונים, שכן הסבל עם הזיעה והחום - כשאלה מגיעים - הינו קשה מאוד. הרופא בדק אותי (רירית 4 מ"מ, שחלה ימנית 21 מ"מ, שחלה שמאלית 25 מ"מ) ) ורשם לי eviana. לשאלתי אם אין צורך בבדיקות נוספות אמר גם לעשות ממגורפיה ולגשת לבדיקת כירורג שד. ושוב לשאלתי לגבי תופעות לוואי אמר שיש השפעה על השד.
    ואני שואלת:
    1. האם אין צורך בבדיקות הורמונליות לפני מתן ההורמונים ?
    2. האם אין צורך בבדיקות דם למיניהן - שומנים בדם וכדומה....?
    3. כל-כך הרבה מדברים על הורמונים ועל הבעיתיות שבעניין ונראה לי שהרופא נתן לי
    את הכדורים כלאחר-יד, מבלי להסביר לי יותר מדי ומבלי לבדוק יותר מדי.
    אשמח לשמוע דעתך בעניין.
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Eviana

הוספת תגובה

• Eviana - תגובה

ד``ר איתן פאר
    26/07/2014

ראשית ראי בבקשה תשובתי לדורית.
    שנית- עצם העובדה שלפתע נעלמו הסימפטומים והופיעה רגישות בפטמות מעידה על כך שקרוב לוודאי שהשחלות שלך חזרו ליצר מעט הורמונים ועקב כך התופעות נעלמו ויתכן אפילו שתקבלי מחזור.
    ולכן בסיטואציה שכזו דווקא כן הייתי הולך על בדיקות הורמונליות לפני תחילת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !

ימית
    27/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו