טיפול בהורמונים חליפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהורמונים חליפיים
    אור
    27/07/2014

ראשית אציין שאני בת 45, אחרי שנה וחצי של תופעות של גלי חום, הזעות, שינויים במצב הרוח, עייפות ועלייה ניכרת במשקל והפסקת מחזור, התחלתי בטיפול הורמונלי חליפי של נובופאם שעזר חלקית ואחרי חודשיים הועברתי לאנג'ליק על מנת להיפטר מעודפי הנוזלים שהגוף שלי צבר והעלייה במשקל שנמשכה וגלי החום שלא חלפו לגמריי... לצערי אחרי שלושה חודשים על אנג'ליק שלא הועילו וסבלתי מכאבים בחזה בכל החודש, דימומים תכופים, כאבי בטן ועדיין גלי החום וההזעות לא חלפו ולכן הרופאה שינתה לי לויאל שאני כבר חודשיים מטופלת בו ולמרות ההקפדה התזונתית והליווי הדיאטני הצמוד לא מצליחה לרדת במשקל.

אני מאוד מוטרדת מהעלייה במשקל שכבר מעל 13 ק"ג (5 ק"ג עלייה מאז הטיפול ההורמונלי והשאר לפני הטיפול).

מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהורמונים חליפיים

הוספת תגובה

• טיפול בהורמונים חליפיים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    28/07/2014

היות וליביאל מצתפרק בגוף גם לטסטוסטרון, הרי שאינו מתאים למשימת ירידה במשקל היות וטסטוסטרון גורם לעליה במשקל.
    הייתי ממליץ לנסות אוויאנה ולעקוב אחרי עובי רירית הרחם שהיא הגורם לדימומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה.

אור
    28/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו