גיל המעבר - מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר - מה עושים?
    רבקה
    03/08/2014

שלום לכולן,
    בעוד חודש ימלאו לי 49 ומביקור אצל רופא הנשים שלי עלה כי אני בשלב הפרי- מנופאוזה.

חלק מחברותיי עדיין לא הגיעו לגיל המעבר ואלו שכן לא התלוננו על תופעות (או לפחות לא סיפרו כי סבלו)

אני חווה יובש וגינלי וגלי חום רבים כמו כן ירידה בחשק המיני ובן זוגי ואני מאוד מתוסכלים מן המצב.

מיותר לציין את שגעון מצבי הרוח שאינו מקל על התקופה....

אינני מעוניינת ליטול הורמונים כל שהם. האם יש תוסף טבעי שאתן ממליצות עליו?

תודה,
    רוי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר - מה עושים?

הוספת תגובה

• ממליצה על פאמרל של טבע

רבקה
    03/08/2014

היי רוי יקרה.
    אני בת 51 ולפני מספר חודשים חווית את שאת חווה כיום בדיוק.
    אובדת עצות הגעתי לכאן ואת הגולשות בפורום המליצה לי על פאמרל של טבע.
    בהתחלה הייתי ספקנית כי אני רגישה לסויה וידוע כי זה אחד הרכיבים. אך לאחר בדיקות רבות גיליתי כי דווקא בתוסף התזונה של טבע,לא נעשה שימוש בחלבון של הסויה (לו אני רגישה) וכי הוא בטוח לחלוטין .
    בנוסף אין בפמארל שום הורמון.
    נטלתי פעמיים ביום לאחר חודש התחלתי להרגיש הרבה הרבה יותר טוב, מצב הרוח התייצב ותופעות היובש למיניהן נעלמו והחשק המיני חזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על פאמרל של טבע - תגובה

ד``ר איתן פאר
    04/08/2014

פמארל מופק מסויה וסויה כטיפול אחרי גיל 50 חשוד שמעלה שכיחות סרטני שד וקיבה.
    כך שאני לא הייתי ממהר להמליץ על תכשיר שאת כנאה לא מודעת לכל ההשלכות הרפואיות שלו וכותבת כאילו היית תועמלנית של התכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - מה עושים? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    04/08/2014

גישה מענינת יש לך.
    בעיקרון, במידה ובלוטת הפרשה הורמונלית לא מתפקדת, למשל טיירואיד- מטפלים בהורמונים טיירואיד ( אלטרוקסין),. עם הלבלב לא מתפקד לוקחים אינסולין. כלומר חסר תפקוד בלוטות הורמונליות כל כך פוגע הן באיכות והן באריכות החיים עד שמובן שיש צורך לטפל בכך , ללא פקפוק.
    אז מדוע, כאשר השחלה , שהינה המקור ההורמונלי של גוף האישה, מפסיקה מלתפקד, ומתחילים תסמינים הממררים לך את איכות החיים ( ובהמשך מקצרים את אריכות החיים) הגישה שלך שונה? לא ברורה לי האפלייה הזו בגישה כלפי השחלות.
    אז או שתקבלי טיפול שיחזיר לך את חדות ואושר החיים, או שתסתגלי לאיכות חיים אחרת, הרבה יותר ירודה מכפי שהיה לך, ובהמשך מכל אותן תופעות הנילוות לגיל חום כגון דכאון ואלצהיימר.
    הבחירה שלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו