לקיחת הורמונים לתקופה קצובה מראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת הורמונים לתקופה קצובה מראש.
    נירית
    14/09/2014

שלום רב,

שנתים אין לי מחזור ואני שוקלת אולי להתחיל לקחת בגלל 4 סיבות עקריות:

1. עור יבש לעומת מה שהיה.

2. קצת יותר שער בידים ובפנים לעומת מה שהיה (לפני כן לא היה שער בכלל).

3. יובש נרתיקי.

4. מניעת בעיות בלב.

מעבר לכך אין גלי חום ואין תופעות אחרות.

שאלתי אם אני לוקחת הורמונים לתקופה קצרה נניח עד חצי שנה ואחרי כן מפסיקה,

האם יהיה שיפור בארבעת הסעיפים כגון: עור פחות יבש ?
    אם כן במידה ומפסיקה אחרי חצי שנה האם התופעות יחזרו או שעצם העובדה שאני לוקחת לפרק זמן מסויים אני מתקנת את המצב. ??

עלי לציין שההסתיגות העיקרית שלי מהורמונים היא בגלל שאין מספיק נתונים לגבי סרטן כתוצאה מההורמונים לכן חשבתי להתפשר ולקחת אולי רק לתקופה קצרה.

בנוסף עלי לציין שבגיל 46 עברתי טיפולי הפריה במשך שנה ואז נתנו לי כל מיני הורמונים. על מנת לנסות להיות בהריון.

כיום אני בריאה לחלוטין ומסתייגת מאפשרות לקחת שוב הורמונים ולו רק על מנת שהעור בגוף יהיה פחות יבש.

תודה ושנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקיחת הורמונים לתקופה קצובה מראש. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/09/2014

יש לך טעות מאד בסיסית בהנחות היסוד שלך. אם יש משהו שנחקר לכל העומק, כולל ברמה המולקולארית, ברמה התוך תאית, ברמה הכי בסיסית, וברמה הקלינית זה בדיוק הקשר של הורמונים למחלות סרטן. על כך אני כותב כבר שנים מאמרים ופרקים בספקים ומרצה בנידון בכל העולם ובדיוק על כך יש כבר אינספור תשובות ארוכות ומנומקות שלי לאורך השנים בפורום זה.
    ולכן הגישה כיום היא בדיוק הפוכה- לתת טיפול הורמונלי וכלל לא להגביל אותו בזמן עקב ההגנה שהוא נותן ללב, לעצם, לרצפת האגן, לעור , לשמיעה, לראיה , למוח ועוד ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו