גיל המעבר לא עובר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר לא עובר!!!
    כרמית
    17/09/2014

מה יהיה? 5 שנים גיל המעבר? אני לא יכולה יותר. ניסיתי הכל הורמונים מה שלא המליצו לקחתי... חושבת לעבור לטיפול אלטרנטיבי, טבעי, הייתי סקפטית אבל אין ברירה כבר מיואשת מהמתצב:(
    המלצות מישהי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר לא עובר!!!

הוספת תגובה

• עובר עובר! אל דאגה

כרמית
    17/09/2014

פנית לרופא?
    יש אלטרנטיבות בוודאי
    נסי לצרוך יותר פירות וירקות
    לשמור על תזונה בריאה מאוזנת
    תוספי תזונה עם סויה, או פמארל של טבע מצוין
    ספורט!!!
    ו..פסיכולוגית, תמיד טוב שיהיה מישהו שישמע את כל מה שאת עוברת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר עובר! אל דאגה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/09/2014

בו נעשה סדר.
    הפירסומות באתר שלי לסויה , פמארל ועוד ממש לא נכונות ולא במקום.
    לידיעה- סויה מפחית סרטני שד רק , ואך ורק, אם נלקח החל מגיל שנתיים ולפחות 40 שנה.
    לעומת זאת סויה מעלה קרישיות ואירועים מוחיים, כמו גם מעלה שכיחות סרטן קיבה ובמידה ומתחילים לקחת סויה מגיל 50 מעלה גם שכיחות סרטני שד.
    כמו כן בכל העבודות המבוקרות מדעית שפורסמו עד כה לא נמצאה כל תועלת לפמארל או כל תכשיר סויה אחרי מעבר לפלצבו.
    כך שהנסיונות להשחיל שוב ושוב פירסומת לפמארל לאתר שלי , בו אני מקפיד על יושרה ועובדות מדעיות , אין לה כל מקום ותזכה לתגובה ממני בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר לא עובר!!! - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/09/2014

במידה ואת מחפשת המלצות ממישהי ולא ממני נא לפנות לאתרים אחרים.
    מבחינה רפואית, הרי שגנטית אצל 16% מהנשים תופעות גיל המעבר לא יחלפו כל החיים ( לעומת אחוז דומה של נשים שמעולם לא יסבלו מתופעות של גיל המעבר).
    מיגוון הטיפולים שיש לנו כיום גדול ותמיד נוכל להתאים בהתאמה אישית לכל אחת טיפול הולם. יש צורך בסבלנות וביעוץ מרופאים שזה תחום עיסוקם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו