מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור עם מדבקות אווראל קונטי 50דנה19/09/2014
שלום, אני בת 47, כאשר מספר שנים יש לי כל 3 חודשים כתמים חומים מעטים יומיים בערך שזה כנראה המחזור, כיון שאני משערת שאני בטרום גיל המעבר, כמו כן מספר שנים סובלת מגלי חום כאשר לפני 4 חודשים לא יכולתי יותר לסבול ואני משתמשת באווראל קונטי- 50 מדבקות אלו החזירו את שלוותי ואין לי יותר גלי חום. לעומת זאת כל חודש התחיל לי מחזור רגיל עם דימום שנמשך 7 ימים ממש כמו מחסור שהייתי בשנים שהייתי פוריה. שאלתי איך יתכן? המדבקות לא אמורות להחזיר מחזור, האם אני טועה ? אודה מאד אם תציין בפניי את הסיבות שיכולות לגרום לדימום. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור עם מדבקות אווראל קונטי 50 - תגובה
ד``ר איתן פאר27/09/2014אינני יודע מי יעץ לך, מדוע וכיצד אבל לאישה עם רחם לא נותנים טיפול אסטרוגני בלבד אלא חובה לשלב אותו עם פרוגסטרון להגנה על רירית הרחם מפני סרטן הנגרם בה ע'י אסטרוגן לא מבוקר. ולכן אוורל בלבד איננו הטיפול הנכון, אלא אוורל עם פרוגסטרון. ואז יש שתי אפשרויות- אוורל קונטי שמכיל אסטרוגן ופרוגסטרון ביחד ולא אמור לגרום למחזור ולעומתו אוורל סקןןי בו משתמשים במדבקות אסטרוגן בלבד לשבועיים ולאחר מכן שבועיים אסטרוגן עם פרוגסטרון ואז יש מחזור סדיר ( וזה הטיפול המומלץ במצב של טרום גיל המעבר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מחזור עם מדבקות אווראל קונטי50
אילנה27/09/2014תודה דוקטור על תשובתך. המדבקות שאני לוקחת הם עם אסטרוגן פלוס פרוגרסטרון ולמרות זאת יש מחזור. כפי שציינתיי גם לפני כן היה לי כל שלושה חודשים אבל זה התבטא כתמים מעטים חומים אבל מאז המדבקות יש לי ממש מחזור. האם יכול להיות שיש איזשהו גידול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מחזור עם מדבקות אווראל קונטי50 - תגובה
ד``ר איתן פאר29/09/2014ממש לא. זו תופעה שכיחה עם המדבקות כאשר מתחילים לקחת אותם לפני תום שנה מהמחזור האחרון. כרגע פשוט תפסיקי את המדבקות כל אימת שמופיע דימום למשך ימי הדימום ואז תחדשי שוב את המדבקות עם סיום הדימום.
במידה וזה יחזור על עצמו יותר מפעמיים שלוש למרות הפסקת המדבקות בזמן הדימום יש לעבור לטיפול הורמונלי הולם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?