נפיחות וכאבים ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות וכאבים ברגליים
    גל
    21/09/2014

שלום,
    אני בת 47. המחזור שלי בשנה האחרונה לא סדיר, לפעמים מקדים ולפעמים מאחר. לפעמים הדימום הוא מאד חלש, ולפעמים רגיל. בפעמיים האחרונות של המחזור הרגיל היו לי כאבי רגליים חזקים (לאורך כל הרגל). בנוסף בין שני המחזורים האחרונים נוצרה לי נפיחות די רצינית בקרסוליים, מלווה בכאבים. הייתי אצל רופא משפחה ששלח אותי לרופא כלי דם שלא מצא את מקור הבעיה. האם יתכן שיש קשר למחזור ולגיל המעבר? האם שמעת כבר על מקרים כאלו? עכשיו כשהמחזור הסתיים נראה שהנפיחות מתחילה לרדת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות וכאבים ברגליים

הוספת תגובה

• נפיחות וכאבים ברגליים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    27/09/2014

בתקופה הפרימנופאוזלית היחס הלא מאוזן בין אסטרוגן ופרוגסטרון גורם לאגירת נוזלים בגוף, בעיקר שדיים שהופכות מאד רגישות, בטן שתופחת, ומוח שהבצקת בו גורם לעצבנות ורגשנות יתר, תופעות החולפות עם קבלת המחזור והשתנה מרובה. כך שגם נפיחות בקרסוליים, לאחר שנשללו סיבות אחרות, כילייתיות, , תגובה לתרופות, כלי דם ולב. יכול להכנס לקטגוריה המוזכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות בקרסוליים

גל
    01/10/2014

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו