זהו. נשברתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהו. נשברתי
    שוש
    02/10/2014

לוקחת אביאנה 7 שבועות מתוך תקווה שלא אצטרך לעלות מינון אבל עדיין גלי חום. מקריאת תשובותיך בפורום הבנתי כי מדבקות הן בעייתיות לעוסקות בספורט עקב ההזעה המרובה, לאקטיבל יש פוטנציאל גדול יותר לצבירת נוזלים ולהשמנה ואנ'גליק אסורים כאשר הטריגליצירידים גבוהים. בבדיקת דם שעשיתי השבוע יצא כי הטריגליצירידים שלי קפצו ל-174 לעומת 100 שהיו לי בבדיקה האחרונה לפני כשנתיים וכן ה-ALKP קפץ מ77 ל-140. האם יכול להיות קשר? מה לעשות?
    סובלת גם מכאב ראש עמום בקרקפת (כאילו מושכים לי אותה) אבל זה התחיל לפני לקיחת האביאנה כך שלא יכולה לשייך זאת להורמונים.
    תודה מראש על התשובה
    שנה טובה וחתימה טובה,
    שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהו. נשברתי

הוספת תגובה

• זהו. נשברתי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    02/10/2014

עקב העליה בטריגליצרידים הרי שגם תחליפים אחרים במתן דרך הפה לא מומלצים לך ( למשל ליביאל)
    ולכן, במקום מדבקות תעברי לג'ל אסטרוג'ל למריחה יומית על העור- נספג מיידית במידה ושמים אותו לאחר מקלחת) ביחד עם כדורי פרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תעברי לפמארל

שושנה
    26/10/2014

תקשיבי את סובלת מאוד, אני הייתי במצב שלך ולקחתי פמארל וזה פשוט עשה פלאים.
    לדעתי פמארל מתחילה להשפיע רק אחרי חודש אז שווה סבלנות והכאבים נעלמים
    מה גם שבמפארל אין בכלל הורומונים אז הבעיה שלך נפטרה :)

חפשי - פמארל של טבע לדעתי כך נקרא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשניכם

שוש
    26/10/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תעברי לפמארל - תגובה

ד``ר איתן פאר
    27/10/2014

ושוב ושוב הכנסת פרסומת זולה מטעה ולא נכונה לפורום זה
    פמארל, המיוצר מסויה , לפי כל העבודות המבוקרות שנעשו בעולם עוזר בדיוק כמו פלצבו, כלומר נטול כל תועלת ממשית. במידה ומתחילים לקחת אותו בבד בבד עם התחלה של נסיגה פיזיולוגית בעוצמת גלי החום מיחסים לו את השיפור ולא לתהליך הטבעי.
    לעומת זאת סויה בנלקחת מגיל 50 מעלה שכיחות הן של סרטן שד והן של סרטן קיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו