קרם אבסטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם אבסטין
    אילנית
    15/10/2014

שלום, אני בת 49 משתמשת במדבקות אווראל קונטי 50 זה 4 חודשים בגלל גלי חום, כאשר עם המדבקות מרגישה מצויין אבל עדיין יש לי יובש בנרתיק שמפריע לקיום יחסים. לכן ניגשתי לרופא והרופא נתן לי לפני החג גם קרם אבסטין אבל לא זכור לי כמה פעמים לשים אותו בשבוע וכמה זמן להשתמש בו. הרופא נסע לחודש לחו"ל לכן בבקשה ארצה לדעת האם בכלל אפשרי ולא מסוכן לקחת גם הורמוני מדבקות וגם קרם מסוג זה ואם אפשרי כמה פעמים יש להחדיר בשבוע ולכמה זמן, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם אבסטין

הוספת תגובה

• קרם אבסטין - תגובה

ד``ר איתן פאר
    19/10/2014

פעמיים עד שלוש בשבוע לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם אבסטין - המשך

אילנה
    19/10/2014

דוקטור תודה על תשובתך. כלומר אני מבינה נכון שאפשרי גם מדבקות אווראל וגם מישחה הורמונלית ? האם זה לא מסוכן מידיי הורמונים ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם אבסטין - המשך - תגובה

ד``ר איתן פאר
    19/10/2014

אפשרי ואף רצוי ללא כל חשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו