מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעברמיכל22/10/2014
אני כבר סובלת מסמפטומי גיל המעבר , כשנה לערך. נעזרת בתוספי תזונה כמו - אגנוס קאסטוס ,super primrose . עדיין מאד מפריע לי חוסר השינה בלילות , דפיקות בלב המואצות אחה"צ והתשישות .
מה מומלץ?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר23/10/2014מאות רבות של מאמרים ועבודות מדעיות הוכיחו את חסר היעילות והתועלת של תוספי מזון שונים לטיפול בתסימני גיל המעבר מעבר לתועלת הכספית שיש למשווקים שמאד מרוצים מהמכירות ומועדדים אותם על ידי השתלת אינפורמציה מטעה בכל מיני פורמים באינטרנט ( כולל נסיונות חוזרים להשתיל ידיעות כאלו על התועלת שבהם, כביכול, גם בפורום זה)
אבל לתסמיני גיל המעבר יש מגוון רב של טיפולים ולאורך השנים והתשובות שפירטתי כאן את יכולה לנבור ולמצוא תשובה לכל שאלה ומזור לכל סימפטומים. אז פשוט תגשי לרופא גיל המעבר שייעץ לך נכונה ויתאים לך טיפול מותאם אישית לצרכיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
מיכל23/10/2014תודה לך , על התשובה המתסכלת....
אולי יש לך מה לייעץ לגבי שימוש ב-Viepax?
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר23/10/2014יש לי נסיון טוב וממושך עם ויאפקס אבל שוב ושוב אני חוזר ומדגיש שטיפול רפואי תרופתי צריך להנתן רק לאחר מפגש רפואי, אנמנזה רפואית, בדיקה ובדיקות ושיקול דעת רפואי מבוסס ומנוסה ולא יעוץ אינטרנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
מיכל23/10/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית פמארל?
שושנה26/10/2014דווקא את פמארל שזה התוסף שהכי מומלץ לא ניסית מוזר
כדאי לך אם לא שמעת על זה אני השתמשתי בפמארל ואחרי כמה זמן זה פשוט עזר.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
מיכל26/10/2014תודה על ההמלצה,
אני אבדוק עם הרופאה שלי מה הכי מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר27/10/2014הזהרה מהפמארל. זוהי פרסומת של גורם מעונין לתכשיר שלא הוכחה כל יעילותו, ואשר מנסים בכוח לדחוף לתוך פורום מדעי מקצועי זה על מנת לתת לו גושפנקא שאני כלל לא מסכים איתה.
מחקרים מבוססים לא מצאו כל תועלת מפמארל לעומת פלצבו, כמו גם התחלת לקיחה שלו בגיל המנופאוזה ולא בילדות מעלה סיכון לסרטן שד וקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
מיכל27/10/2014שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתיאשי
קלרה סטובצקי30/10/2014היי מיכל.
שמי קלרה ואני נטורפתית והרבליסטית קלינית.
מה קורה עם גלי החום? האם התכשירים עזרו בנדון?
אני מכירה 2 תכשירים שיכולים לסייע לך- יכולה לקחת את 2 הפורמולות או רק אחת- תלוי ממה החוסר שקט נובע- האם תופעות משנה של גיל המעבר או על רקע נפשי.
כמוסות הרמוני- המכילים את הצמחים קוהוש שחור, בטטת בר ושיח אברהם (ויטקס) פורמולה זו מקלה על גלי חום, מסדירה בעיות שינה ודופק מואץ כפי שתיארת.
כמוסות רילקסי- פורמולה מרגיעה, מסייעת בבעיות שינה, אי שקט ועצבנות.
תכנסי לאתר הנקרא "ראן צמחים" לתוך החנות שלהם ותבחני את התכשירים.
אני יודעת שיש להם גם חנות בת"א - ברחוב ארלוזורוב 188.
המון הצלחה,
קלרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתיאשי - תגובה
ד``ר איתן פאר01/11/2014ושוב פרסומות בפורום זה......
לקוהוש שחור, לידיעת כל המתענינות , עלולות להיות תופעות קשות של אי ספיקת כבד חמורה שכבר תוארה
לחלק לא מבוטל של צמחים עלולות להיות תופעות לואי קשות הפוגעות בבריאות.
תזכורת- ריצין, הרעל הכי חזק הידוע , מופק מצמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?