כאבי בטן והנושא המדובר הורמונים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן והנושא המדובר הורמונים.
    פלונית
    24/10/2014

לד"ר פאר שלום רב,

אני בת 55 שנתיים ללא מחזור, מרגישה טוב יחסית, בריאה ולא לוקחת הורמונים.

אך מידי פעם אני מרגישה דקירות וצביטות בבטן , כאבים הדומים לכאבים לפני מחזור או במחזור.

לפי עצתך הלכתי לגניקולוגית גיל מעבר על מנת שתעשה לי אולטרה סאונד וגינלי ואת כל מה שצריך.

לאחר בדיקת האולטרה סאונד,

היא התרשמה שהכל מאוד בסדר אצלי ואין בעיה.(לפני כן שאלה כמה שאלות קצרות)

לטענתה ייתכן שכאבי הבטן נובעים מסיבה אחרת אך לא מסיבה גניקולוגית.

היא גם עשתה לי בדיקת פאפ, עוד חודש אני אקבל תוצאות.

2 שאלות עיקריות:

1. מה סיבה לכאבי הבטן שמאוד מזכירים לי כאבים שהיו לי כאשר היה מחזור? אני יכולה לחיות איתם אבל זה נראה לי מוזר....האם עלי לברר אצל רופאים אחרים?
    לפני 6 שנים עשיתי קולונוסקופיה והממצאים היו תקינים. כאשר אני לוחצת בבטן אני מרגישה ממש את הכאב.

2. היא החליטה שאני לא צריכה הורמונים גם אני חושבת כך אבל אני לא בטוחה שניתן להחליט על סמך כמה שאלות אם אני צריכה הורמונים או לא?

בעיקר חשוב לי כרגע תשובה לגבי כאבי הבטן.

תודה רבה לגבי הסבלנות והידע המרובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן והנושא המדובר הורמונים. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    25/10/2014

יש הרבה סיבות לכאבי בטן ולאו דוקט סיבות גניקולוגיות. תמיד מתחילים ברור גניקולוגי, אותו עברת, וממשיכים עם ברור אורולוגי, בדיקת שתן ותרבית, ובמידה וגם אז הכל יוצא תקין ממשיכים עם גסטרואנטרולוג לברור בעיות במעיים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו