אילו בדיקות מומלץ בכל שלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילו בדיקות מומלץ בכל שלב
    דנה
    02/11/2014

ד"ר שלום,
    אני בת 52 בתקופה של לפני הפסקת המחזור. הוא מתקצר ממועד למועד ויש לי תופעות של רגישות יתר לעיתם מדוכדכת , קוצר רוח לעיתים שלא אופייני לי בדר"כ , נפיחות בבטן וכאבי ראש תכופים . שאלתי ,מתי מומלץ לגשת לבדיקות מעמיקות וממתי מתחילים טיפול הורמונלי ובדיקות של צפיפות עצם.
    האם חובה להמתין לטיפולים רק בסיום המחזור באופן מוחלט. או אולי יש טיפולים גם לפני?
    האם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אילו בדיקות מומלץ בכל שלב

הוספת תגובה

• אילו בדיקות מומלץ בכל שלב - תגובה

ד``ר איתן פאר
    04/11/2014

באופן מיידי אין כל צורך בבדיקות בכדי לקבוע הצורך בטיפול אצל מי שסובלת מתופעות של העדר איזון הורמונאלי. הטיפול במצבים כמו שלך לא יקום או יפול על סמך תוצאות של בדיקות כאלו ואחרות אלא על סמך תלונותיך. והיות ויש כאלו, ללא כל קשר האם יש או אין עדין מחזורים, חובה להציע לך טיפול שיקל עליך, ויש טיפולים בנידון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר' אפעל בנידון

דנה
    04/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו