גיל המעבר בגיל 40

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר בגיל 40
    אור
    09/11/2014

שלום רב,

תוצאות הבדיקות הוכיחו שאני בשלב גיל המעבר. התחלתי טיפול הורמונלי חליפי- פתר את כל תופעות גיל המעבר. מידי פעם ובעיקר אם החסרתי גלולה. אני מקבלת מחזור. האם זה תקין? או שמא אין אני אמורה לקבל מחזור כשאני נוטלת את הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר בגיל 40

הוספת תגובה

• גיל המעבר בגיל 40 - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/11/2014

הכל תלוי באיזה סוג ובאיזו דרך את מקבלת את ההורמונים שכן יש מסלול טיפולי הורמונלי בו מקבלים מחזור מדי חודש וזה לחלוטין תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר בגיל 40

אור
    10/11/2014

סליחה לא פרטתי. אני מטופלת באביאנה. נוטלת את הכדורים ברצף.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר בגיל 40 - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/11/2014

אוויאנה נחשבת כיום לטיפול ההורמונלי הנמוך ביותר כך ששכיחה של גלולה בהחלט תגרום לדימום. מסקנה- לחבר את האוויאנה למברשת שינים היות ולא שוכחים לצחצח שיניים לפני השינה, ואז גם לא שוכחים לקחת את הכדור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו