מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופסטון וקרישה נמוכהאיילת15/11/2014
שלום רב, אני בת 46 נשאית של המופיליה עם אחוזי קרישה 30% (נמוכים במיוחד) לאחרונה החלו בעיות של אי סדירות בוסת והיא החלה להופיע אצלי כל שבועיים. לפני כשבוע החלו דימומים חזקים במיוחד (שלא היו לי מעולם) ולקחתי הקסקפרון בהתיעצות עם המטולוגית של הילדים (יש לי ילדים חולי המופיליה). רופאת הנשים אמרה לי להמשיך עם ההקסקפרון ונתנה לי דופסטון לחודש ימים. הבעיה שהדימום לא נפסק הוא התחדש למחרת היום ביתר שאת. נאלצתי להזריק פקטור 8 לוריד כדי לעצור את הדימום שמעט נחלש והיום שוב התחדש בערב. (הזרקתי ביום חמישי וזה בדכ טוב ליומיים). מכל מה שאני קוראת לגבי דופסטון אני מבינה שהוא נועד למצבים של אל וסת ואילו אני צריכה לעצור את הוסת. יש לי תור דחוף לרופאה שלי ביום שלישי הקרוב. האם כדאי לי בינתיים להפסיק לקחת את הדופסטון? אגב אני לא מוכנה לטיפול ניתוחי כלשהו זה מסכן אותי לחינם (בגלל בעיות הקרישה הנמוכה זה בעייתי בשבילי ניתוח). אגב דופסטון התחלתי לקחת לפני ארבעה ימים. מעבר לזה אציין כי עקב הדימום הרב נגרמה לי דלקת חמורה בדרכי השתן שחדרה לכליות ואני מטופלת ביומיים האחרונים באנטיביוטיקה. אשמח לתשובה מהירה אני כבר באמת מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון וקרישה נמוכה - תגובה
ד``ר איתן פאר27/11/2014זה לא הטיפול. הדימומים נגרמים על רקע חסר איזון הורמונלי המאפיין את גילך.
הטיפול המאד מומלץ במצבים אלו בכלל, ואצלך בפרט, הוא התקן מירנה.
ובכלל, לגבי דימומים גניקולוגים רצוי שגניקולוג ייעץ ויטפל בך בנידון ולא רופאת הקרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?