פרופיל הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי
    תומר
    04/01/2015

שלום אני בת 44 אני צריכה לעשות בדיקת דם פרופיל הורמונלי ביום ה- 3 של המחזור. ביום שלישי התחיל לי דימום קל שנימשך עד יום חמישי ורק ביום שישי התחיל הדימום הרגיל של המחזור, האם אני צריכה לעשות את הבדיקה ביום שני או שהייתי צריכה לעשותה ביום שישי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונלי

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    08/01/2015

תבררי עם הרופא שלך לצורך מה בדיוק את עושה את הבדיקה.היות ובדיקה בימים 3-5 מתחילת המחזור חשובה אך ורק לצורך ברור וטיפולי פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר איתן פאר
    08/01/2015

תבררי עם הרופא שלך לצורך מה בדיוק את עושה את הבדיקה.היות ובדיקה בימים 3-5 מתחילת המחזור חשובה אך ורק לצורך ברור וטיפולי פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי

תומר
    10/01/2015

שלום אני צריכה לעשות את הבדיקה לצורך בירור תקופות מחזור ארוכות (כשבועים לפעמים יותר) ודימום כבד. כיצד לחשב את היום ה - 3? האם זה יחשב היום ה - 3 רק כאשר הדימום נראה כדימום רגיל או יחשב גם בזמן דימום קל. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/01/2015

לצורך הזה ממש לא נכון לבצע את הבדיקה ביום השלישי למחזור
    הסיבות לדימום כפי שאת מתארת קשורה ביחס לא תקין , האופייני לגיל, בין רמות אסטרוגן ורמות פרוגסטרון.
    והיות ופרוגסטרון נוצר רק לאחר ביוץ הרי שנכון לבדוק רמת ההורמונים הללו בימים 14 ו 21
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו