גלי חום לא אנושיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום לא אנושיים
    ד``ר איתן פאר
    26/01/2015

שלום רב אני בת 49 סובלת מגלי חום לא אנושיים גיל המעבר התחיל אצלי בגיל 40 מאז גלי החום רק מגברים ליפני שנה עברתי כריתת רחם ושחלות עקב סיגסוג ואנדומיטריאוזיס מאז לקחתי הורמונים שעזרו במשך ארבעה חודשים ואז הגבירו את המינון כי הם כבר לא השפיעו אך מצבי הרוח בכי דיכאון עצבים השמנה גרמו לי להםסיק לקחת אותם החלפתי לסוג אחר אך גם אלה גרמו לי לדיכאון הפסקתי לגמרי ובמשך שלושה חודשים אני לוקחת קלונירית ביתחילה זה עזר אל כעט שוב גלי החום בילתי ניסבלים הם מגיעים כל שעה עד שלוש שעות גלי חום שפשוט מתישים אותי גורמים לי חולשה עד כדאי עילפון הורידים בידיים מתנפחים לי מהחום שאני מפיצה נעשים לי אדים במשקפיים אני בבירור קרדיאולוגי כעט בשל לחצים בחזה וקשיי נשימה שמאוד מתגברים בגלי החום אני חלשה ולא מסוגלת לתפקד רגע אחד אני בוערת מביפנים לחץ הראש ובחזה ורגע אחד אני קופאת מקור עקב זעה שכיסתה את גופי הצילו אין לי חיים אני רוצה את החיים שלי בחזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום לא אנושיים

הוספת תגובה

• גלי חום - תגובה

ד``ר איתן פאר
    29/01/2015

עליך לשלב אסטרוגן במינון נמוך דוקא ( אסטרופם 1 מג'ר) ביחד עם ציפראלקס 10 מג'ר המאזו את הסרוטונין במוח האחראי על גלי החום ואז יעלמו גלי החום ( תוך 2-3 שבועות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו