כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    שירן
    15/02/2015

שלום רב.
    אני כבת 44, אמא לחמישה ילדים ואיני מעוניינת בהריון נוסף, הייתה לי הפסקה במחזור לפני שנה וחצי למשך שנה לאחר מכן קיבלתי מחזור ושוב הפסיק לי לחצי שנה אחרונה .
    בבדיקת הדם :
    fsh- 61
    e2-306

האם יש סיכוי להכנס להריון או להשתמש באמצעי מניעה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• כניסה להריון - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/02/2015

הסיבה לירידה המאד דרמטית בפוריות החל מגיל 40 ועד לסיום תקופת הפריון בסביבות גיל 44 קשורה בירידה ניכרת ביותר המאגר המיטוכונדריות שבתוך הביציות. המיטוכונדריות אמורות לספק את האנרגיה הדרושה לחלוקת הפחתה של הכרומוזומים ולאפשר מיזוג עם הכרומוזומים של הגבר. והיות והביציות נוצרות רק בתוך החיים התוך רחמיים הרי שעם הגיל יורדת יכולות ההפריה שלהן.
    ולכן יש להפריד בין קבלת מחזורים, שהיא פעילות יצירת הורמונים של השחלה, ובין היכולת להפרות ביציות.
    נכון, כולנו מכירים את אותן מקרים בודדים שלפתע אישה מצאה עצמה בהריון גם בגילאים שבין 44-50 , אבל זה נדיר ביותר ואקראי ולא מעיד על הכלל שאחרי גיל 44 אנחנו כבר מפסיקים טיפולי פוריות ובמידה ומעוניינים בהריון בכל מחיר אנחנו ממליצים על תרומת ביציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ?

שירן
    16/02/2015

ע"פ הערכים - האם יש סיכוי להכנס להריון או להשתמש באמצעי מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ? - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/02/2015

כאמור קלוש ביותר.
    אבל אם המטרה שלך כן הריון אז למה בכלל השאלה על אמצעי מניעה ?
    תשארי ללא אמצעי מניעה ואולי יתמזל מזלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

שירן
    16/02/2015

אמא לחמישה ילדים ואיני ( אני לא ) מעוניינת בהריון נוסף,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו