מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגהברטה06/03/2015
דר פאר שלום רב!
בת 56. שש שנים לאחר הפסקת הווסת.
מטופלת במדבקות אוורל קונטי לשביעות רצוני.
בשנתיים האחרונות מרגישה נסיגה בתחומים רבים.
בתחום החברתי- חוסר חשק להפגש עם חברים,
בתחום הקוגניטיבי- חוסר חשק לקרוא (הייתי תולעת ספרים- לפחות שני ספרים בשבוע), פתרתי חידות ותשבצים. אני מרגישה ירידה משמעותית בריכוז. דווקא הזיכרון בסדר. ובכלל בכללית- ירידה ברצון וביכולת ליהנות מדברים.
בהחלט הייתי נותנת לזה כותרת של ״דיכאון מתון״.
אני מודעת לכך שגורמים רבים בחיי עלולים לתרום לכך (אחריות להורים קשישים, בעיות בריאות של יקירים ועוד) ותוהה אם במקרה כמו שלי ציפרלקס עשוי לעזור.
אם כן, שאלותי הן כאלה:
האם אפשר להוסיף אותו לטיפול ההורמונלי שאני לוקחת?
ומה שדיי מדאיג אותי - אני מכירה מקרוב אנשים רבים שהציפרלקס גרם להם להשמנה למרות הקפדה על תזונה ופעילות גופנית.
מה דעתך?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגה - תגובה
ד``ר איתן פאר07/03/2015מספר אופציות לפניך-
1- שינוי סוג ההורמונים
2- בכל זאת ציפראלקס או תרופה אחרת מאותה קבוצה. לגבי הפחד שלך מהשמנה- הרי שהשמנה קשורה במספר גורמים- בראש ובראשונה בחסר פעילות גופנית. אבל לחסר מינון אסטרוגני נכון תפקיד משמעותי ביותר, אפילו קריטי, בכל תהליך ההשמנה וזאת ממספר רב של גורמים. כך ששינוי סוג ההורמונים, בשילוב פעילות גופנית אמור למנוע תהליך השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ברטה08/03/2015האם במקרה כזה עדיף יהיה להגדיל את מינון האסטרוגן על פני הפרוגסטרון?
הבנתי שהפרוגסטרון חיוני למניעת סרטן הרחם (ומצד שני מהווה סיכון לסרטן שד).
האם אביאנה, לדוגמה, היא תרופה בעלת הרכב מתאים יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?