בריחת סידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת סידן
    אורלי
    07/03/2015

לדר' איתן שלום,
    אני בת 47 אמא ל5 ילדים, לאחר הלידה האחרונה לפני שש וחצי שנים המחזור הפסיק לחלוטין. בסך הכל אני מרגישה טוב יש לי לעתים גלי חום אך הם נסבלים. אני משתמשת במשחת אבסטין ליובש בנרתיק פעמיים בשבוע. אין תרופות קבועות. לא עושה ספורט.
    מאחר ולמשפחתי משני הוריי יש בעיות של בריחת סידן ולאימי בעיה חמורה במיוחד של בריחת סידן אני רוצה להקדים רפואה למכה זו ושוקלת להשתמש בהורמונים לגיל המעבר. האם לקיחת ההורמונים תבטל את הצורך בשימוש במשחת האבסטין? האם תמנע את בריחת הסידן הצפויה אם היא עוד לא התחילה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת סידן

הוספת תגובה

• בריחת סידן - תגובה

ד``ר איתן פאר
    07/03/2015

טיפול הורמונלי מוכר מזה שנים כטיפול מאד יעיל למניעת נסיגה במסת העצם. אבל יש להוסיף לכך 1200 מג'ר סידן ליום וכן ויטמין D ( מומלץ מינון של 2000 יחידות בקפסולה שומנית קטנה הנמכר ללא צורך במרשם רפואי בארה'ב וניתן להזמינו באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת סידן

אורלי
    07/03/2015

תודה על תשובתך המהירה!

אך לא ענית לגבי משחת האבסטין,
    האם השימוש בהורמונים מייתר את הטיפול באבסטין?
    האם הכדורים שציינת שקונים דרך האינטרנט, הם ויטמין D או סידן?
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא ענית לי...

אורלי
    13/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת סידן - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/03/2015

המלתי על ויטמין D בקפסולות שומניות במינון של 2000 יחידות לקניה באניטרנט
    ניתן להשתמש באובסטין חופשי וללא כל תלות בתרופות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו