הפרשות חומות כבר שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות כבר שבועיים
    א.
    11/03/2015

בוקר טוב,

אני בת סביב 47 שנים. 3 הריונות טיבעיים. האחרון בגיל 41 שנה.

השתמשתי עד לפני 8 חודשים בגלולות מרסילון, לאחר שימוש קבוע של למעלה מעשור.

מאחר ואימי נפטרה מסרטן השד אינפלמטורי קרצינומה( fAMILY HISTORY OF MALIGNANT neoplam OF BREAST )'t ) הרופא הורה לי להפסיק את השימוש.

במשך החודשים האחרונים ,קיימנו יחסים מלאים ללא אמצעי מניעה גם בגלל שהפרופיל ההורמונלי שלי לא מאפשר הריון טיבעי.

מזה כמספר חודשים אני סובלת ממחזור חודשי לא סדיר לא בכמות ולא באורך הזמן: לעיתים ארוך לעיתים קצר, לעיתים שופע לעיתים דליל. לאחרונה , לאחר שבוע מסיום מחזור חודשי, הופיעו לי הפרשות חומות בהירות בכמויות מיזעריות , ואני עדיין שבועיים עדיין מפרישה, מעת לעת במשך היום. כמו כן, יש לי בלילה הזעת יתר, ומרגישה שחם לי.
    א. מה דעתך ?
    ב. מה המלצתך התרופתית להפסקת ההפרשות והסדרת הווסת, לאור הרקע הרפואי שציינתי?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות כבר שבועיים

הוספת תגובה

• הפרשות חומות כבר שבועיים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/03/2015

כנראה שהשיבוש במחזור קשור לגילך.
    לא הייתי משאיר אותך ללא אמצעי מניעה ולכן במידה ואת לא מעונינת בגלולות תתקיני התקן תוך רחמי.
    לגבי סרטן השד של אמא- ההשלכה לגביך - ומכאן כן או לא גלולות וכד'- קשורה האם האמא היתתה נשאית של גן סרטן השד, ובמידה וכן האם ירשת את אותו גן - כלומר האם ביצעת בעצמך את בדיקת הגנים הנ'ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר פאר

א.
    12/03/2015

א. אני לא עוניינת בהתקן תוך רחמי. בגיל 47 אין לי סיכוי להרות טיבעי,, ובדיקות הורמונליות תומכות בסיכוי הנ"ל. אפסי.

ב. לא ביצעתי בדיקת נשאות לגן ספציפי (HER2) .

ג. אין מה להציע מבחינת אמצעי לבליעה שיסדיר את המחזור ואת ההפרשות המטרידות הללו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר פאר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/03/2015

יש ויש מה להציע וזאת על סמך בדיקה ודיון עימך ותפקידי לא להחליף את הרופא שלך שכן עצות רפואיות בצורה זו, בלי לבדוק ולהתרשם מיקצועית דינן להטעות ולא להיות נכונות.
    טעות לגביך לגבי הפסקנות שאין הריונות בגיל הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו