כאבי שדיים בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שדיים בגיל המעבר
    אפרת
    19/03/2015

שלום,

אני בת 56. לפני כשנה נפסק לי המחזור החודשי. אני לא סובלת מ "גלי חום" , אך כן סובלת מכאבי שדיים ותחושת גודש. בעבר היו לי תופעות דומות לפני מחזור, אך מיד כשהופיע או יום-יומיים אחרי, העניין הסתדר. כעת כאמור אין לי מחזור כבר קרוב לשנה, מדוע אם כך מופיעים הכאבים ותחושת הגודש ? האם התופעות האלה נפוצות בקרב נשים בגילי ומה הפתרון לבעיה ?

תודה,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שדיים בגיל המעבר

הוספת תגובה

• כאבי שדיים בגיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    25/03/2015

לא. זו אינה תגובה נפוצה. יכול להיות שעדין יש לך הפרשה אסטרוגנית מהשחלה, לא מספיקה בכדי לגרום למחזור אך בהחלט מספיקה בכדי למנוע גלי חום מצד אחד ולגרום לאי הנוחות בשדיים.
    חובה לבדוק עובי רירית הרחם ולתת לך תכשיר פרוגסטרון למשך 10 ימים לקילוף רירית הרחם כמו גם לעקב אחרי רמות האסטרוגן בדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפרת
    01/04/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו