תודות - המשך הבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודות - המשך הבקשה
    יעל
    16/04/2015

אני מרגישה צורך שוב להודות לך על טיפולך המסור והחשוב בקהילת הנשים בגיל המעבר.
    אתה אחד הבודדים שמשמיע עמדות ברורות ונחרצות בנושא שבירת מיתוסים שהם אנטי תחליפי הורמונים גורפים ללא אבחנה. אני עוקבת אחריך שנים רבות הן בפורום והן במרפאתך. כל פעם מחדש אני מתפעלת מהגישה השונה והייחודית שלך, בכנות ובאמינות שלך להיטיב איתנו על מנת להחזיר לנו את חיינו ואת חיוניותנו. הנושא החשוב הזה שנוגע לחלק עצום באוכלוסיה אינו מטופל כראוי לגודלו וחשיבותו במערכת הבריאות. אין הבנה הולמת למצוקתנו ולנכות הפיזית והרגשית הנגרמת לנו בשל חוסר הורמונלי.
    השרות שאתה מגיש לנו בפורום עוזר מאד וניתן במהירות ובתשומת לב ענינית גבוהה.
    אולי תוכל בטובך לשים פה כמה לינקים שמצדדים בנטילת הורמונים מיד לאחר הסרת שחלות. מדובר בבחורה בת 37 נשאית ברקה 1 שכבר הסירה שדיים וסיימה תיכנון משפחתי.
    תודה מקרב לב ושיהיה לך המשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודות - המשך הבקשה

הוספת תגובה

• תודות - המשך הבקשה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/04/2015

היה בארץ כנס , לפני כחצי שנה בירושלים עם פרופ' מארי אן-קלייר, המדענית שגילתה לפני 30 שנה את הגן BRCA ואשר עד היום מובילה בתחום הנ'ל ובהמלצות הטיפוליות בנידון וכתבה על כך לא מעט.
    תחפשי מאמרים שלה באינטרנט
    ותודה על המילים המחמיאות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו