דימומים מתמשכים עם התקן מירנה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים מתמשכים עם התקן מירנה .
    מיקה
    17/04/2015

שלום ,אני בת 49,יש לי התקן מירנה כשנתיים ,בחודש האחרון יש לי כתמים חומים ולעיתים דימום קל .בוצע לי אולטראסאונד וגינלי שהיה תקין ,והרופא אמר לי שהשימוש בהתקן מירנה מאפיין תופעות של תקופה ללא דימום ותקופה המתאפיינת עם דימום מתמשך .
    אודה לתשובתך המהירה ,אני מודאגת...!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים מתמשכים עם התקן מירנה . - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/04/2015

הרופא שלך לחלוטין צודק. לא להתרגש. לבדוק האם המירנה במקום ומה עובי רירית הרחם. במידה והכל תקין - הדימום יפסק מאליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית הרחם

מיקה
    18/04/2015

תודה על תשובתך ,
    נדרשת בדיקה מיוחדת לבדיקת עובי רירית הרחם ?
    כמו כן ,קיבלתי תשובה לא תקינה של פאפ ״high grade squamous intaepithelial lesion -lsil". ובעקבות כך ,הופנתי לבדיקת קולופוסקופיה ולבדיקות הורמונליות.
    האם יש קשר בין הדימומים לתוצאת הפאפ ?
    אודה לתשובתך המהירה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית הרחם - תגובה

ד``ר איתן פאר
    18/04/2015

עובי רירית הרחם נמדד בשעת אולטראסאונד נרתיקי
    את חייבת לעבור ברור מלא של צואר הרחם, כולל קולפוסקופיה, ביופסיות ובהתאם לתשובות טיפול הולם ( למשל קוניזציה). לא ניתן לשלול שמקור הדימום שלך מצואר הרחם עד להשלמת כל הבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו