משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל
    עדן
    15/06/2015

שלום רב אשמח למענה /עצה בת 54 לפני כ חצי שנה התחלתי לקחת מדבקות הורמונליות אורח החיים שלי בריא מזה שנתיים ירדתי במשקל אני עוסקת בספורט יומי אוכלת נכון בליווי דיאטנית על מנת להמשיך ולשמור לצערי העלתי במשקל עקב הטיפול במדבקות ושאלתי היא מה עושים על מנת למנוע השמנה שאינה קשורה באוכל או אורח חיים כי על זה אני שומרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל

הוספת תגובה

• משקל - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/06/2015

עליה במשקל הינה סוגיה גורפת אצל כל הנשים בגיל המעבר. לא זו בלבד שהורמונים לא גורמים לכך אלא הפוך לחלוטין. הסיבה- פעילות הורמונים זיכריים המיוצרים בבלוטת יותרת הכילייה, האדרנל, ושאינם מנוטרלים יותר עקב חסר אסטרון. הטיפול ההורמונלי מאט את התהליך ולא גורם לו.
    כמו כן עם הגיל ישנה ירידה בצריכה מטבולית בסיסית , ולכן כמות קאלורית יומית לה היית רגילה לפני גיל המעבר, עתה מהווה כמות עודפת.
    המשיכי באורח החיים הבריא שלך, פעילות גופנית ותזונה מאוזנת וזה ישמור על בריאותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו