בדיקת אגן קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אגן קטן
    תמי
    03/07/2015

אני בת 55 מחזור שנפסק לפני שנה וחצי.מאז כל חצי שנה בערך מגיע המחזור ל- 7 ימים כפי שיה כל חיי ולעת עתה אין לי סימני גיל המעבר. תוצאות בדיקה דופלר ויגינלי:גודל רחם 32*30*51 רירית הרחם בעובי 12 מ״מ בחלל הודגם מימצא היפואקוגני מעוגל 7*7 דוגלס ללא נוזל . אבקש לדעת מה המשמעות לגבי עובי רירית הרחם? ולגבי הממצא היפואקוגני ? אני די מוטרדת מעובי רירית הרחם הבנתי שעובי רירית הרחם נורמלי היא4 מ״מ. אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אגן קטן

הוספת תגובה

• בדיקת אגן קטן - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/07/2015

רירית רחם מתעבה כאשר יש פעילות אסטרוגנית ללא פעילות פרוגסטרון. כלומר ישנה הבשלה איטת של ביציות בשחלה אבל אין ממש דימום. מצב זה גורם לך לקבל מחזור אחת לכמה חודשים וללא תופעות של דיל במעבר היות וישנה פעילות אסטרוגנית. זה לא רצוי מבחינת רירית הרחם ולכן עליך לקבל טיפול פרוגסטרון מחזורי. 10 מג'ר ליום במשך שבוע כל ראשון לחודש וכך יהיה מחזור ולא תהיה התעבות של רירית הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו