מחזור חודשי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי.
    בטי
    07/07/2015

דוקטור ערב טוב,

אני כבר כתבתי לך בעבר לגבי בעיות מינוריות יחסית במחזור החודשי שלי.
    בעוד 4 חודשים אני אהיה בת 49 עד היום המחזור היה סדיר ב-99% מהמקרים אלא שבשנתיים האחרונות פניתי אליך בעניין זה שהמחזור לא נגמר אחרי מספר ימים כלומר טפטופים או שנגמר וחוזר לאחר יומיים.
    הפעם הבעיה היא אחרת מחזור אחרון היה בתאריך 25.6 ועד היום טרם קיבלתי את המחזור.
    האם יכול להיות שהוא נגמר או שזה חלק מהבלגן של הגיל שלי?
    לתשובתך אודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי.

הוספת תגובה

• מחזור חודשי. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    08/07/2015

מאד אופייני ושיגרתי התואם את התקופה של טרום גיל המעבר , האופייני ביותר לגילך.
    במידה ואין תסמיני גיל המעבר אין צורך בטיפול מיוחד או בבדיקות כלשהן. במידה ומתחילים תסימני גיל המעבר ניתן ואף רצוי לטפל ע'י תוספי הורמונים לאיזון חסר האיזון ההורמונלי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    09/07/2015

הטרוזיגוט ל MTHFR חסר משמעות. חומצה פולית בלבד פותרת את הבעיה.
    לגבי המוטציה הנוספת, הטרוזיגוטיות פחות דומיננטית. אבל יש לשאול באופן ישיר את מומחה הקרישה לגבי האפשרות לטיפול הורמונלי. ולאור תשובתו ניתן להתאים לך טיפל בבו הזמן המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו