הפסקת המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת המחזור
    רחל
    22/07/2015

אני בת 44 לפני שנתיים בלי שום סימן לכלום נעלם המחזור עשיתי בדיקות דם הרופא אמר שיש לי שינוי בהורמונים בגוף נתן לי פרימולט נור 5/22 ואמר שזה יחזיר את המחזור שתיתי תקופה הפסקתי וחזרתי והיו לי גלי חום תקופה ארוכה והיום אין לי ונתן לי גלולות eviana לשתות 3 חודשים רצוף וזה אמור להחזיר לי את המחזור לא שתיתי כי יש לי במשפחה היסטוריה של סרטן השד בעקבות הפסקת המחזור השמנתי הרבה אני לא מקבלת שום טיפול ואין לי איזון הורמונלי בגוף איזה טיפול מומלץ במצבי וגם לגבי ההשמנה האם יש סיכוי שהמחזור יחזור?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת המחזור

הוספת תגובה

• הפסקת המחזור - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/08/2015

להפסקת מחזור בגיל כה צעיר יש הרבה השלכות רפואיות מאד לא רצויות ואחת מהן היא השמנה ניכרת, טרום סכרת, עליה בשומני דם ועליה במחלות סרטן.
    ההמלצה היא חד משמעית לתת טיפול הורמונלי.
    שכיחות סרטן שד שלא על רקע גנטי עולה משמעותית רק לאחר הפסקת המחזור והורמונים בד'כ מגינים על השד.
    אוויאנה זה תכשיר טוב אבל כנראה שחלה אי הבנה בנידון שכן טיפול באוויאנה לא אמור כלל להחזיר מחזור
    תחזרי לאוואינה ועל תפסיקי.
    לגבי השמנה , מחייב מעבר לטיפול ההורמונלי גם בדיקות לגבי שינויים מטבוליים הקשורים בסוכר, HBA1C , וליפידים וטיפל בנידון, פעילות גופנית והפחתת צריכה קאלורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי

רחל
    04/08/2015

תודה על התשובה יש לי עוד שאלה לגבי הטיפול ההורמונלי אני יוכל לחזור למשקל הקודם שלי או שצריך לשלב גם דיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/08/2015

גם פעילות גופנית לשריפה קאלוקית וגם צמצום צריכה קאלורית, ביחד עם הטיפול , יעזרו לך להשיג מטרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו