הפסקת טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול
    ברטה
    24/07/2015

בת 57
    מזה עשר שנים מטופלת באוורל קונטי
    מרגישה מצוין
    נסיונות חוזרים ונשנים להפסקת הטיפול לא עלו יפה:
    בעיות שינה, דיכאון, חוסר ריכוז, חוסר חיוניות.
    נעלם ברגע שחזרתי לטיפול.
    הלנצח אקח הורמונים???? אני דיי פוחדת.
    מה עלי לעשות על מנת להמשיך בטיפול ללא חשש? אני מבצעת בדיקות תקופתיות: דם, פאפס, ממוגרפיה. שומרת על תזונה טובה ופעילות גופנית. האם בכל זאת עלי להתעקש ולנסות להפסיק את הטיפול? כבר עשר שנים!!!!
    דוקטור, נא עצתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול

הוספת תגובה

• הפסקת טיפול - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/08/2015

ההמלצות שיצאו מארה'ב רק לפני חודשיים אמרו לא להמליץ כלל על הפסקת טיפול הורמונלי שכן התועלת בו רבה ביותר.
    יש לי מטופלות שעברו גיל 70 ו 80 ועדין עם טיפול הורמונלי ומרגישות ונראות נפלא.
    המשיכי ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לברר איתך משהו

ברטה
    03/08/2015

דוקטור!
    למיטב הבנתי, מרכיב הפרוגסטרון בטיפול נועד חלגן על הרחם מפני סרטן על ידי השלת הרירית. זה מה שקרה לי בכל פעם שהפסקתי את הטיפול. כעבור יום יומיים הופיעו כתמים חומים כאילו הרירית באמת מתקלפת. רציתי לשאול אותך, מדוע , אם כן, אין התוויה טיפולית של לקיחת ההורמונים למשך שלושה שבועות, נניח, ואז הפסקה של כמה ימים כדי באמת לתת לרירית אפשרות להיות מושרת. זה גם עשוי לתת מנוחה של כמה ימים לגוף מההורמונים. אשמח להבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא תשובתך דוקטור

ברטה
    05/08/2015

מהכרות איתך בפרורום זה אתה מנסה להשיב לנו, הפציינטיות, גם אם איננו רופאות ולהסביר.
    בתודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לברר איתך משהו - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/08/2015

את רוצה קורס שלם להבנת הורמונים ולי לוקח ללמד את זה במשך מעל חודש בפקולטה לרפואה .
    אבל הרעיון הוא שהפסקה והתחלה מחדש כל פעם של הורמונים מעלה מאד שכיחות טרומבוזות ולכן הטיפול צריך להיות ברצף.
    ובנוסף, מניעת צמיחת רירית הרחם ע'י שילוב פרוגסטרון לתוך הטיפול האסטרוגני תמיד תהיה עדיפה מאשר קילוף של רירית שצמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו