וסת בגיל 58

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת בגיל 58
    דייזי
    04/05/2008

ני בת 58 ועדין מקבלת מחזור חודשי בכל חודש וחודשו. יש לי 9 מיומות קטנות שעל פי הרופאים לא כדאי להוציא את הרחם. כולם אומרים לי שוסת רק עוזר לי לשמור על בריאותי. אני סובלת מלחץ דם גבוה ומאוזן, קולסטרול גבוה ומאוזן. האם כדאי להוציא את הרחם או להשאיר כך עד שיום אחד הכל ייגמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת בגיל 58

הוספת תגובה

• שרירנים בגיל מתקדם יחסית

פרופ` יונה תדיר
    04/05/2008

דייזי,
    שאלתך מעניינת בכל שהיא משלבת מספר נקודות. יפה לראות כיצד את שומרת על נעורים בגיל 58, שהרי גיל חדלון הווסת הממוצע נע בין 48-52. סביר להניח שתוך זמן לא רב הווסת תחדל ואיתה סביר להניח שיתכווצו גם השרירנים (המיומות). השאלה אם לכרות את הרחם או לא (עקב השרירנים) היא פועל יוצא של תלונות, ואם אין הרי שאין סיבה לנתח. סביר להניח שלכל אלה אין קשר לבעיית לחץ הדם אשר בו יש לטפל בכל מקרה. חשוב גם להיות במעקב רופא/ת נשים על מנת לוודא שאין שינוי בגודל המיומות (קרי, שאינן גדלות או מפריעות לת]קוד אברים אחרים).
    בהצלחה,
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - סיכוי להריון

888
    31/08/2012

אני בת 55.5 וכן, גם אני מקבלת מחזור סדיר ומדויק, סבלתי מאנמיה שטופלה בעירוי ברזל ומבעיות נוספות אך עיקר העיקרים - יש סיכוי להריון בגיל זה? גם אם המחזור ממשיך כסדרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור אחרי גיל 58

דייזי
    23/09/2008

כפי שאמרתי קודם לכן אני עדין ממשיכה עם המחזור, כאשר אני מספרת לחברות שלי הן לא מאמינות לי שעדיין יש לי מחזור, והן עוד מוסיפות וכך גם חלק מהרופאים טוענים שזה יכול לסכן אותי וכדאי לי להוריד את הרחם. אני מרגישה טוב, מעט סחרחורות עקב אנמיה, ואני לא רוצה לעשות שום פעולה פולשנית. למי כדאי להאמין. לי שאני מאמינה שזה שומר על נעורי? או לחברותי ולרופאי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו