גלי חום תכופים מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום תכופים מאד
    שרון
    28/09/2015

שלום. אני בת 48, מתמודדת עם תופעות גיל המעבר כבר שנתיים, ללא הורמונים בשלב הזה, למרות שאני סובלת מכמה תופעות. בשבועיים האחרונים גלי החום נעשו מאד תכופים, בכל שעה לפחות גל חום אחד, כולל בלילה. אני יכולה להתמודד עם זה, למרות שזה לא הכי נעים. האם ישנה סיבה מסויימת לשינוי בתכיפות והאם עליי לעשות בדיקות כלשהן?
    בנוסף, במהלך השנה האחרונה קיבלתי מחזור אולי פעמיים. איך אני יכולה לדעת שהמחזור פסק לחלוטין ואני יכולה להפסיק להשתמש באמצעי מניעה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום תכופים מאד

הוספת תגובה

• גלי חום תכופים מאד - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/10/2015

הבעיה שלך אינה אמצעי מניעה היות ולהריון כבר לא תכנסי.
    הבעיה שלך הינה דעה קדומה לא מבוססת ואפילו מאד לא נכונה לפי מיטב המחקרים והדעות כיום, לגגי הורמונים.
    גלי חום קשורים מאד לדמנציה- מחלת אלצהיימר - בעתיד ויותר כך ככל שגלי החום יותר תכופים וחזקים.
    כמו כן יש קשר הדוק בין גלי החום אוסטאופורוזיס, ופגיעה בכלי דם והלב.
    ועדין לא דיברתי כלל על שינויים דכאוניים ועצבנות, כמו גם פגיעה בשינה ואיכות חיים ירודה.
    ולכן, צאי , מהר ככל האפשר, מהדעות הלא מבוססות כלל שלך, ותקבלי עזרה הורמונאנלית אז תביני על מה אני מדבר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו