מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםesti21/10/2015
אני בת 49 ומזה 5 שנים לוקחת הורמונים של אביאנה עקב סיום המחזור החודשי בגיל מאוד מוקדם. (43).
רוצה לציין שבמשך 5 שנים לא קיימתי יחסי מין (חשש וחרדה לאחר שהתברר בבדיקת פאפ שיש לי תאים טרום סרטניים שבפעולה כירורגית הוצא ולאחר שעשיתי כל חצי שנה בדיקת פאפ הכל היה בסדר.
לפני חודשיים בערך קיימתי פעם ראשונה מזה 5 שנים יחסי מין בתדירות עם פרטנר קבוע כמובן ולאחר מכן היה לי דימום של כמה ימים. הלכתי לבדיקת רופא לקח דגימה ושלח אותי לבדיקה נוספת מיקרוסקופית שאני אמורה לבצע אותה בעוד שבועיים.
הדימום נמשך שבוע בערך. פסק. (היה שוב כמה פעמים של יחסי מין והכל היה בסדר, חשבתי שאולי זה היה ונגמר ואולי זה כמו שהרופא נשים שלי אמר לי טראומה של הגוף או מההורמונים אך צריך לבצע את שאר הבדיקות) ושוב השבוע חזר (לאחר קיום יחסי מין) וזה נמשך כבר 4 ימים. הדימום נראה אדום בניגוב אבל בתחתונית זה נראה חום כהה.
אני רוצה לציין שאני מאוד חוששת ונמצאת בחרדה.
אנא עזרתך ודעתך בדחיפות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר איתן פאר22/10/2015הסירי כל חשש מליבך.
ובמקום החשש הוסיפחי מיד טיפול בטבליות אסטרון הנקראות ואגיפם מקומית לנרתיק
חודשיים 3 פעמים בשבוע לפני השינה ולאחר מכן קבוע ( כל החיים) - פעמיים בשבוע.
הסיבה- אוויאנה זה המינון ההורמונלי הנמוך ביותר כיום , ולכן אינו מספיק גם לנרתיק .
לעומת זאת הטיפול הנרתיקי פועל רק מקומית ולא נספג לדם.
ולכן השילוב שלהם מוצלח , מונע ניוון רקמות הנרתיק ויובש הנרתיק, וימנע ממך את הדימומים שאת מתארת.
אין כל צורך בבדיקות מיוחדות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?