אביאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביאנה
    שוש
    22/11/2015

לוקחת אביאנה שנה ו3 חודשים לאחר גלי חום קשים ביותר. לקח לי כמה חודשים עד שהתאזנתי וכרגע ניתן לומר שכמעט ולא חווה גלים. לעומת זאת יש לי כאבי ראש המומים ומין תחושה שקשה לי יותר להתרכז. כאילו משהו בראייה שלי התדרדר. עשיתי בדיקת סיטי מוח ויצא שהכל בסדר. נוסף לכך, מס' שבועות שיש לי מין גודש בשד שמאל עם כאב המום בחזה וגם תחושת גרד ואי נעימות בבית שחי שמאל. עשיתי ממוגרפיה לפני 11 חודש והכל יצא בסדר. עשיתי בדיקה עצמית ולא רואה שום שינוי בצורת החזה או גוש כלשהו. האם יתכן שההורמונים גורמים לכל התופעות? האם מותר להמשיך לקחתם? קבעתי תור לממוגרפיה אבל האם מותרת קרינה כזאת לעיתים כה תכופות? מאוד מאוד מודאגת. לתשובתך אודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביאנה

הוספת תגובה

• אביאנה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/11/2015

גודש ורגישות בשדיים אינן תופעות של גידולי שד כלל וכלל לא.
    אלו תופעות של פעילות הורמונלית
    יתכן ויש מקום לשקול מעבר לסוג אחר של טיפול הורמונלי - ויש רבים כאלו.
    ממוגרפיות מקרינות שדיים ולכן צלא מומלץ להקרין שדיים לעתים קרובות מדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שוש
    05/12/2015

האם חובה להחליף טיפול במקרה של גודש? האם הגודש מראה שאביאנה לא מתאימה לי? האם הגודש יכול לעבור מעצמו? כי חוששת שאם אחליף טיפול גלי החום יחזרו. האם מדבקות פחות גורמות לגודש בחזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה

שוש
    05/12/2015

האם מותר כל כמה ימים לפסוח על בליעת כדור אביאנה? האם בדרך זאת "חוסכת" קצת הורמונים או שבעצם מזיקה?
    תודה מראש על כל התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    05/12/2015

שאלה ראשונה- גודש בשדיים תחת טיפול הורמונלי הינה תופעה ידועה ומוכרת חסרת סיכון רפואי כלשהו וחולפת מעצמה בד'כ תוך כ 4 חודשים
    לא מפסיקים טיפול הורמונלי ולא פוסחים על כדורים היות ואז גכם יש דימומים וגם מעלים סיכון לטרומבוזות בוורידים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחת להרגיע אותי. תודה רבה רבה.

שוש
    06/12/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו