דימומים חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים חזקים
    א.ש
    10/05/2008

שלום לכם וטוב שאתם קיימים ילדתי לפני חודש 3.5 בניתוח קיסרי יצאתי מהניתוח עם נקז מהנרתיק לא היו הרבה דימומים ובמשך חודש דימום הולך וחוזר לא חזק יחסית לפני 4 ימים כחודש אחרי הניתוח התחיל דימום מאוד מאוד חזק עם גושים גדולים וקטנים כמו כבד עוף מפחיד ומלחיץ מה זה יכול להיות הלכתי לרופא שבדק אותי ידנית וטען צוואר הרחם סגור ונעול טוב התכווץ מההנקות אבל מה זה בגושים האלו רק שלא יוציאו לי את הרחם דרך אגב יש לי גם שרירן ואני בלחץ היסטרי אודה לכם על התשובה עם אפשר לאימייל כמה שיותר מהר שבת שלום ותודה רבה א.ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים חזקים

הוספת תגובה

• דמם לאחר נתוח קיסרי ומיומה

פרופ` יונה תדיר
    10/05/2008

לגב' א.ש.
    שאלתך מוכרת כמצב די שגרתי לאחר נתוח קיסרי ו/או אף לאחר לידה רגילה. יחד עם זאת, אין הכלל מוציא מחשבון את היוצא מהכלל אשר מחייב התייחסות אישית. תלונת דמם הנראה כמו "כבד עוף" מוכרת, מאחר ודמם זה נקרש (שלא כמו דמם וסת רגיל) ולכן נראה מוזר או מפחיד. מעקב לאחר לידה מחייב בדיקת רופא/ה ולעיתים גם בדיקת אולטרה-סאונד (על פי שיקול הרופא/ה) כדי לוודא שאכן, הרחם מכווץ ואין שאיות רקמה או קרישי דם בחלל הרחם. לסכום: המקרה אינו " מבהיל" אך הוא מצדיק מעקב רפואי מסודר. העובדה שיש לך שרירן (מיומה) עשוי להיות קשור לדמם, אך אין אפשרות להתייחס במדיוק מאחר ואין בדבריך תאור של גודל, או מיקום, ומה גם שסביר להניח שהמיומה שינתה את גודלה לאחר הלידה/הניתוח הקיסרי.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו