תעתועי גיל מעבר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעתועי גיל מעבר....
    מאורי
    11/05/2008

בוקר טוב,
    אני בת 45 בקרוב.
    לאחר 5 חודשים, ללא מחזור כלל, נכנסתי למועדון האקסלוסיבי של נשים בגיל המעבר, על פי הרופאה המטפלת, אשר רשמה לי "אנג'ליק" ויצאתי לדרכי החדשה.
    לאחר מס' ימים של שימוש, הופיע דימום עדין, שהיה די צפוי והבנתי שהוא שכיח.
    אך לאחר שימוש של שבועיים בגלולות הנ"ל, הופיע מחזור של ווסת, כמו "פעם", בימים שעוד הייתי בוועד ההורים! ווסת כוללת הכל, כאבי רחם, דימום מאסיבי, כאבי גב וכו'.
    רק רוצה לוודא, האם כבר היו דברים מעולם והאם אכן אני שוב פוריה?? לחמש דקות וחצי...

תודה על הטרחה
    שבוע טוב,
    מאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעתועי גיל מעבר....

הוספת תגובה

• תכשירים מהטבע לגיל המעבר

פרופ` יונה תדיר
    14/05/2008

לשאלתך, אנג'ליק הוא תכשיר טבעי בעל השפעה על מערכת המין הנשית ומסייע
    לטיפול בתופעות גיל המעבר כגון כאבים, נפיחויות, העדר מחזור ומחזור לא סדיר. לפי הרישומים של היצרן מספק התכשיר גם מקורות צמחיים לברזל, מגנזיום, מנגנן, סלניום, צורן ,נתרן, ויטמיני קבוצת B, ויטמין A וויטמין C. במקרים מסויימים תתכן השפעה עקיפה על דמם, אולם ספק אם התופעות אותן את מתארת נקשרות באופן ישיר לתכשיר זה. יתכן ומדובר בהמשך תהליך הפסקת הפעילות הנורמלית של השחלות, שהרי את רק בת 45.
    ללא ספק ... היו דברים מעולם.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו